Persondata politik

5 grunde til at elske uforpligtende sex

Klumme: 'Sex happens. Ukompliceret. Uprætentiøst og lige ud ad landevejen. Hun kommer. Du kommer. Og I husker endda kondomet. Alle er glade'

Seneste i Sexperterne

Mest læste i Sexperterne

Seneste i Signes brevkasse

 

Rå og uforfalsket sex. Det gnidningsløse knald. Sexlivets version af Tilværelsens uendelige lethed: Uforpligtende sex kan være fantastisk og helt forrygende saftigt - og altså ikke kun en trist og tvivlsom fornøjelse, som man ellers kunne forledes til at tro, når man læser denne klumme: Se også: Fem grunde til at hade engangsknald.

Derfor har vores sexpert-journalist Tomas Roar forsøgt at se lidt positivt på sex med en person, som man ikke er kæreste med.

Læs: Se også: Derfor er bollevenner frække

1. Du har set hende på gaden i din hood. I har sendt lange blikke efter hinanden. Hun er på den rigtige side af køn og nogenlunde i målgruppen. Da du får øje på hende i din kolonialpusher, timer du dit indkøb, så du ender bag hende i den kassekø, der helt atypisk rent faktisk bevæger sig fremad. Og helt atypisk fatter du mod og samler dig til et 'kommer du tit her?'

Og endnu mere atypisk: Hun svarer kækt og med et smil, og før I får betalt, er du kommet i besiddsle af hendes nummer, og du har så meget optur, at spontanerigerer og næsten glemmer din pinkode.

Allerede næste aften ligger du på hendes sofa, hvor hun er endt efter at have grinet af dine jokes (der var det atypiske igen), en halv flaske rød og thai-take out. Hun er lige kommet ud af et forhold og leder ikke efter en kæreste. Hun siger det ikke lige ud, men hun trænger noget (trøste-)pik - i dette tilfælde din. Hendes kys er åbne og varme.

Læs: Se også: Uforpligtende sex er ikke skadeligt

Sex happens. Ukompliceret. Uprætentiøst og lige ud ad landevejen. Hun kommer. Du kommer. Og I husker endda kondomet. Alle er glade.

Det er måske begyndelsen til et smukt venskab. Måske ses I bare i Føtex og smiler indforstået til hinanden. Måske møder du hende hånd i hånd med slagtermesteren fra Føtex. Måske gi'r det et stik, men sådan er gamet.

Læs: Se også: Ja til sex med fremmede

2. I baren er du på en roll. På dansegulvet kan du holde takten og lidt til. Og vridesilden, du har lokket med derud, ser ud til at more til. Snart snaves der igennem i hjørnet. Hun dufter svagt af sved og mere af parfume, og hjemturen i taxaen tilbringes med heavy petting og dybe kys.

Hjemme hos dig kysser du hende bogstaveligt talt i gulvet, hvor I flår tøjet af. Hun åbenbarer en ok krop og en glubende sexappetit, som hun ikke er bange for at vise: Hun jamrer, når du slikker dig ned over bryster og mave, hun klynker henført, mens du stikker tungen i hendes allerhelligste, og hun skriger sin orgasme ud, da du presser en finger op i valgfrit hul under slikningen.

Læs: Sex & samlivSe også: '50 mænd på to år var ok'

I er stive, men ikke for stive til at give den max gas. I kender Ikke hinanden, og derfor knalder I frit og fornøjeligt, som var der ingen dag i morgen. I slipper hæmninger og tøjler. I tør ting med hinanden, som I aldrig har turdet med en kæreste. En tager den i røven og en anden husker kondom, og hun er væk, da du vågner næste dag.

Det er måske begyndelsen til et smukt venskab. Måske ses I på baren ugen efter. Måske har hun tungen nede i halsen på anden byrotte. Måske gi'r det et stik, mens sådan er gamet.

Læs: Se også: Sandheden om engangsknald

3. Du trawler et datingsite af den mere uartige slags. Der er hul igennem til Tøzen40. De indledende høfligheder erstattes hurtigt af saftige beskrivelser af, hvem der skal gøre hvad ved hvem. Hun er en tøjte af guds nåde - i hvert fald på mail. Og det viser hun sig også at være IRL, da du tropper op hos hende en time senere, nyvasket og rundbarberet.

Som aftalt: Døren står åben. Som aftalt: Hun ligger på knæ i sengen. Som aftalt: Hun har kun sort g-streng og bh på. Som aftalt: Hun er helt galtbarberet og drivende våd. Som aftalt: Du siger ikke et ord, før du begynder at slikke hendes balder og smække dem let. Som aftalt: Kondom påføres.

Læs: Se også: De værste og bedste engangsknald

Det er ikke aftalt, hvad der herefter sker. Censuren tillader ikke detaljerede beskrivelser, men stikord som dildo, buttplugs, håndjern og tvang af middelsvær grad er dækkende.

Som aftalt: Du smutter ud af døren efter endt dåd - lidt mere stille end da du kom...

Det er måske begyndelsen til et smukt venskab. Måske er hun online næste aften. Måske svarer hun ikke på dit prik, og måske går hun kort efter off line. Måske gi'r det et stik, men sådan er gamet.

Læs: EKSTRASe også: Sådan scorer du på facebook

4. Hun besøger dig en gang om måneden, når I begge har børnefri. I får begge, hvad I behøver, I er for hudsulte og for forvente til at nøjes med, hvad der eventuelt falder af i byen, og I for sårbare til at være nogens kærester.

I spiser, I taler, I knalder. I er trygge ved hinanden, du kender hendes små signaler, hendes krop og hendes elskovslyde - hun kender dig og dine. Hun er en god og kærlig elskerinde - og med hende bliver du en givende og nærværende elsker.

Måske har det stået på i en rum tid, og måske kan det blive ved endnu længere. Måske aflyser hun jeres næste aftale kort før tid, og måske har hun fået den kæreste, hun fortjener. Måske gi'r det et stik, men sådan er gamet.

SexperterneSe også: Læs: Derfor skal alle prøve en bolleven

5. Firmaets julefrokost er ikke mange snapse henne, før din kollega, Linda fra den anden afdeling, to genstande gladere end dig, trækker dig ud på dansegulvet, hvor I forsøger at lade være med at vælte over hinandens ben og jeres kollegers fødder.

Du sender stjålne blikke efter Linda henover din fadbamse - og forbi din råddent stive mandlige kollega, Peter, der råbe-snøvler spydigheder om chefen - da hun danser tæt med samme chef til Rasmus Seebach.

Heldigvis kender chefen reglerne og går hjem tidligt, hvilket giver dig mulighed for at trække dullen ud på toilettet, før hun bliver for stiv og A: Kaster op, eller b: Går hjem med Peter.

Læs: SexperterneSe også: Derfor er det fedt at være single

I snaver savlende og gramser ivrigt. Hendes øjne er røde og skelende af liderlighed (eller druk). Du vender hende om mod vasken. Du får trukket strømpebukserne ned (hendes) og g-strengen til siden (ja, også hendes), hvorpå du maser pikken (forhåbentligt din) op i Linda. Dine bukser hænger nede om dine sko, så du vælter, idet I prøver at skifte stilling.

Hun sætter sig på vasken, og når du står på tæer, kan du lige få den ind. I fumleknalder, indtil vasken bryder sammen under hendes vægt.

I forlader toilettet sammenbrudt af grin. Peter står udenfor med et smørret/fjoget smil. Han går ud og kaster op. Bagefter får han skylden for den ødelagte håndvask.

Måske er det begyndelsen på et smukt venskab. Måske ser I hinanden i kantinen mandagen efter. Måske lader hun som ingenting, og måske kysser hun på Peter til den næste firmafest. Måske gi'r det et lille stik, men sådan er gamet.

Boblere: Swingerklub, festivalsex, ferieknald.

EKSTRASe også: Læs: Læserne: Derfor elsker vi bollevenner

Afstemning

Kvinde: har du haft uforpligtende sex

Kvinde: Hvad er bedst?

Afstemning

Mand: har du haft uforpligtende sex

Mand: Hvad er bedst?

Sex & samliv 12. Nov 2013

Flere orgasmer i faste forhold

Sex & samliv 10. Jul 2013

TV: Sådan får du hende til at komme første gang

Sex & samliv 19. Jul 2013

Det skal hun gøre på 1. knald

Sex & samliv 15. Aug 2013

Unge går ikke sexamok

Sexperterne 18. Sep 2013

Pas på disse fem farlige singlefælder

Sex & samliv 21. Okt 2013

Fuld ved engangsknald

Sex & samliv 26. Jun 2012

Disse typer er til engangsknald

Sex & samliv 26. Jun 2012

De ringer - han kommer og knalder

Sex & samliv 9. Dec 2011

Sådan er uforpligtende sex

Sex & samliv 8. Apr 2011

Singler: Sådan får vi sex

Sexperterne 25. Dec 2011

TV: Sådan får du en bolleven

Sex & samliv 20. Sep 2012

Læs en bog - og scor kvinde

Sexperterne 1. Sep 2012

Fem grunde til at undgå kvinder

Sex & samliv 24. Aug 2012

Billig tøjte eller bare erfaren?

Sexperterne 25. Aug 2012

5 grunde til at elske kvinder

Sex & samliv 2. Aug 2012

De værste dating-sms'er

Sexperterne 6. Aug 2012

Seks grunde til at hade parforhold

Signes brevkasse 27. Maj 2013

Han er det bedste knald i mit liv

Sex & samliv 21. Maj 2013

Kvinder tænder på guitarister

Signes brevkasse 25. Apr 2013

Er min kæreste en bolleveninde?

Sex & samliv 11. Apr 2013

Sex er bedst med kæresten

Gadgets 15. Feb 2013

Scor dine Facebook-venner med et klik

Sex & samliv 29. Nov 2012

Forsker: Mænd er IKKE liderbasser

Sex & samliv 6. Jun 2013

Kvinder kan også lide engangsknald

Sexperterne 18. Apr 2014

TV: Er bisex utroskab?

EKSTRAsex 16. Apr 2014

De lykkelige pars fem hemmeligheder

EKSTRAsex 14. Apr 2014

Kvinde - få mere ud af din onani

Sexperterne 11. Apr 2014

TV: Nu kan du lege sexdoktor

Sexperterne 4. Apr 2014

TV: Red din weekend med Ikeasex

 

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik