Persondata politik

Sommerens bedste sexoplevelser

Seks læsere fortæller ærligt om denne sommers hedeste sex

 

Vores sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen har fortalt, hvorfor hun elsker sommerknald. Vores sexpertjournalist Tomas Roar har brokket sig over sommersex, og nu er det så læsernes tur til at beskrive denne sommers bedste sexoplevelser:

Heidi: Rusketur på rasteplads
Var på tur med en ven. Vi holdt ind på en rasteplads for en rygepause. Solen var for en gangs skyld fremme, og det var dejligt varmt, så jeg havde sommerkjolen på. Og hvis der er noget, der kan tænde mig, så er det rasteplads-sex.

Så jeg spurgte, om det kun var mig, der var liderlig, det var det ikke. Han lå på en bænk, og jeg gik over og satte mig overskrævs på ham og begyndte at vrikke lidt. Så var stemningen jo ligesom sat.

SLÅ TIL NU:

Få 3 måneder til 43,50 kr.

Se mere og bestil her »
EKSTRA

Få adgang til alt EKSTRA indhold på ekstrabladet.dk for under 1 krone om dagen.

Første uge til 0 kr. Start med 3 simple trin!*

Bestil abonnement
Allerede bruger?

Trin 1 af 3 Oplever du problemer: kontakt support

* Dit EKSTRA-abonnement starter med 7 dage til 0 kr. Herefter koster det 29 kr. pr. 30 dage. Abonnementet er løbende. Du kan stoppe dit abonnement til hver en tid til udløbet af en abonnementsperiode.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Steffan Kærulf Frandsen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik