Sexperterne

Sådan bliver du hendes våde drøm

  • - Følelsesfantasier er ret svære at forklare til sin partner eller andre. Og kan vi ikke forklare, hvad vi ønsker, kan det jo være rimeligt svært for partneren at forsøge at opfylde ens fantasi. (Foto: colourbox.com)
- Følelsesfantasier er ret svære at forklare til sin partner eller andre. Og kan vi ikke forklare, hvad vi ønsker, kan det jo være rimeligt svært for partneren at forsøge at opfylde ens fantasi. (Foto: colourbox.com)

Kvinder og sexfantasier.

Det må være noget med en rig mand med en pisk og sportsvogn a la bestselleren ’50 Shades of Grey’ (den moderne version af ridderen på den hvide hest).

Eller er det noget med en betjent/brandmand, som redder kvinden i nød? Eller er det noget med to lys på et bord, blomster og tre små forløsende ord?

Eller hvad?

Se også: Kvinder: Her er vores voldtægtsfantasier

Vi spurgte sexolog og kognitiv parterapeut Signe V. Bentzen om, hvad der adskiller mænds meget direkte og konkrete sexfantasier fra kvinders:

- Det er jo lidt sjovt med kvinder og ordet fantasi, når det bruges i seksuelle sammenhæng. For en del kvinder er fuldstændigt overbevist om, at de slet ikke har seksuelle fantasier.

- Men det er faktisk sådan, at kvinder bruger deres fantasi lige så meget og måske endda mere end mænd i seksuelle sammenhæng. Det hænger sammen med, at når mænd og kvinder taler om, hvilke fantasier, vi har, så mener vi sådan nogle fysiske, som er rimeligt lette at beskrive.

AOPD-000189 Sexperterne Sådan er kvinders sexfantasier

Tandlæger
Ifølge Bentzen kan det fx være en fantasi om en situation: ’To kvindelige tandlæger kommer ind ad døren, mens jeg ligger i tandlægestolen og begynder at have sex, og så får de øje på mig, og så har vi en trekant.’

Eller det kan være en helt konkret, fysisk handling: ’Og så tager du mig i munden, mens du kigger mig i øjnene. Det er altså fantasier om situationer eller handlinger, der er klart fysiske eller finder fysisk sted.

- Den ’fysiske’ fantasi er bare ikke den eneste type seksuelle fantasi, vi mennesker benytter os af i forbindelse med vores seksualitet. For mange kvinder, og også en hel del mænd, har, hvad vi kan kalde ’følelses-fantasier’, siger Signe V. Bentzen.

Her handler fantasien om den optimale erotiske/seksuelle/kærlighedsmæssige tilstand:

- Fx at han udviser sådan en lidenskab/kærlighed/myndighed etc for dig, og at jeres sex giver dig en helt fantastisk skøn følelse inden i. Man drømmer om, at partneren har en bestemt og overvældede følelse rette mod dig og derfor går til ’opgaven’ med en vis attitude, så du opnår vidunderlige følelsesmæssig tilstand.

Læs:

Se også: 6 ud af 10 kvinder drømmer om pigesex

I sindet
Her handler det altså om det, som sker indeni kroppen og i sindet i modsætning til den fysiske fantasi, der jo handler om kroppene, forklarer Bentzen.

- Følelsesfantasier er ret svære at forklare til sin partner eller andre. Og kan vi ikke forklare, hvad vi ønsker, kan det jo være rimeligt svært for partneren at forsøge at opfylde ens fantasi.

- Men det er faktisk lige netop dét, knaldromanen, romanbladet og den for tiden meget omtalte erotiske litteratur kommer ind. Der bliver dét, vi længes efter og fantaserer om at følem beskrevet - både det som foregår på det fysiske plan OG det følelsesmæssige.

Læs:

COLOURBOX2430862d_771901a Sexperterne De frække ord tænder kvinderne

Være med
Men manden kan godt være med, ifølge Signe V. Bentzen:

- Man skal giver sig god tid til at fortælle hinanden om disse små bobler af følelsesfantasier. Man kan evt skrive dem ned til at begynde med, hvis det er lettere.

Selv om de netop ikke er så konkrete, er de vigtigt, at man er så specifik som muligt.

- Det er ikke nok at skrive ’og jeg kan se, at du er vildt og inderligt forelsket i mig...’ Du skal også fortælle, hvordan du kan se/høre/mærke det. ’Jeg kan se det, fordi du ikke tager dine øjne væk fra mine et eneste øjeblik, indtil dine læber rammer mine...’ Eller ’jeg kan mærke det, fordi du griber så hårdt fat i mig, at det næsten gør ondt.’

Det er disse forklarende detaljer, som partneren kan bruge, ifølge Bentzen. For det kan være svært at leve op til hendes fantasi om en mand, der er ’sindssygt passioneret på den helt rigtige måde.’

- Så er det måske lettere at forholde sig til ’ikke slippe øjenkontakten før læber møder læber’ og ’sørge for at holde godt fat i hende hele vejen.’

- Han kan hjælpe hende med at få fantasierne bredt ud ved at stille spørgsmål til, hvad hun registrerer med sine sanser inde i fantasien som fx ’hvordan ved du, at jeg er vældigt ophidset og ikke kan vente et sekund længere?’

Læs:

15761597 - 14_05_2009 - Brandbekæmpelse - PETERSEN PETER H Sex & samliv - 23. sep. 2011 Derfor tænder kvinder på brandmænd

Læsernes frække fantasier

Anna, 21: Håndværkersex
Min håndværkerkæreste arbejder i et firma, hvor de ansatte er flotte, store mænd. Kælderen i firmaet er lavet om til hyggeområde, med sofaer, bar og kæmpe fladskærm. Min fantasi foregår i den kælder med alle de mænd omkring mig. De er hver især opmærksomme på alle mine behov. Og så stadig går jeg hjem med min egen kæreste.

Skovtrolden, 18: Hårdt i skoven
Jeg har i noget tid haft en sexfantasi om, at jeg skulle gå rundt i en skov, hvor min kæreste så skulle komme og tage fat i mig. Jeg ville så modstå og løbe væk fra ham, han skal så følge efter mig og prøve at fange mig.

Når han så fanger mig, skal han slæbe mig hen til et træ, hvor han skal hive tøjet af mig også tage mig hårdt op ad træet

Tina, 42: En fremmed i toget
Jeg sidder i toget på vej mod København. Pludselig sætter der sig en ret flot mand sig overfor mig. Han bliver ved med at kigge på mig, da jeg åbenbart viser det, han gerne vil se. Da vi er alene i stillekupéen, begynder han at lægge an på mig. Først ved at lade sin ene finger glide ned over min ene bryst, og inden han når at berøre min brystvorte, starter han forfra på det andet bryst. Denne gang strejfer han brystvorten, og det giver et sæt i mig.

Han tager min ene hånd og placerer den på hans hårde bule i bukserne. Jeg klemmer den lidt, og han stønner let og lader sit underliv komme lidt frem. Snart kysser han mig over det hele og lader sin hånd glide op under nederdelen. Han mærker, at jeg er ret våd og nulrer så klitoris. Det varer ikke længe, så kommer jeg. Snart trækker han mig mod toilettet, og vi kan ikke længere styre vores lyster.

Julie 24: Hård sex med kæresten
Jeg går ikke og fantaserer om sex med fremmede, kendte osv., men egentlig kun min kæreste. Jeg er nok en slags fantasi-monogamist. Jeg er ikke styret af deciderede faste fantasi-historier eller rammer, men fantaserer egentlig bare om at have sex med ham - sådan vild og svedig sex, hvor man bare knepper som dyr. Når jeg fantaserer, er det nærmest bare en film om, hvad vi har gjort, der bliver afspillet igen. Når vi så dyrker sex, fokuserer jeg på, hvad der sker lige nu og her - mærker hvad han gør ved min krop og ser på ham - mens fantasierne bliver brugt som en optakt. Altså, jeg kommer til at tænke på sex med ham, hvilket fører til ,at jeg så kaster mig over ham.

Pussicat, 39: Hemmelig solariesex
Jeg synes, det vil være rigtig frækt at elske i et solarium. Bare ligge der i den kolde tid og få varmen. Og så skulle en fremmed fyr komme listende ind og tag tøjet af og lægge sig ved siden af. Så mærker jeg hans hånd, som begynder at kæle fra brystet og ned over maven. Han mærker, jeg er blevet våd.

Han nipper mig i brystvorterne med læberne, imens han hans hånd i blidt kæler for mig fisse. Han kysser mig ned over maven og slikker mig, og jeg bliver vildt tændt af det. Vi går ud af solen, og jeg læner mig over den, hvor han så tager mig bagfra, han knepper mig hårdt.

Imens kan vi høre, at dørene til de andre solarier åbnes og lukkes. Det tænders os vildt, at vi ved, der er andre til stede.

Charlotte, 43: Bindes og tages
Lige fra jeg ung har jeg villet bindes. Mine fantasier drejer sig ofte om at være spærret inde og udnyttet, ja, nærmest voldtaget. Det kan være i en fængselsscene, hvor jeg kun kommer ud, når man har tilfredsstillet et antal mænd, og fangevogterne fungerer som alfonser. Jeg kan være bundet, med blindfold, og taget i gabestok, gynækologstol, gynge eller noget i den stil. Helt forsvarsløs, andre har taget kontrollen.

Susanne, 47: Truckersex
Jeg har en voldsom lyst til at blive 'voldtaget' af flere mænd i det fri. Min bil er gået i står. Der kommer en stor trucker hen og tilbyder sin hjælp, og han bukker sig over mig og hen over motorrummet i bilen, mens han presser sit underliv ind mod mig. Han kan imidlertid ikke finde 'fejlen' på bilen, og kort efter ankommer en trucker mere, som også tilbyder sin assistance.

Det fortsætter, og i alt fire store, snavsede truckere ordner mig og bilen, for så at efterlade mig liggende i græskanten tæt på bilen, hvor jeg ligger snavset og godt brugt efter sex i alle huller med de fire store truckere.

Ea, 20: Forbudt i bilen
Jeg er til det forbudte, så min frækkeste fantasi er at have sex i en bil, biffen, i en park eller et andet sted, hvor man kan blive opdaget. Jeg kan godt lide hård sex, at få nogle klap i røven og blive holdt i hårdt i en doggy. Kan godt lide at blive brugt, så derfor ville det være så frækt at blive knaldet i en bil eller i biffen i en doggy, hvor han holder mig i hårdt.

LM, 30: Han presser mig
Jeg modtager et brev med adresse, dato, sted, hvor jeg skal møde op. ingen afsender. Møder op på hotellet, spændt. Værelset er fyldt med stearinlys - champagne, sushi, og en besked: Vent - nyd din sushi og champagne.

Pludselig trænger han ind af døren. En gammel flamme. Han siger ikke et ord - kommer hen til mig. Kysser mig. Klæder mig af. Stadig uden et ord.

Skubber mig ned på sengen. Kysser mine bryster. Leger med dem. Stille glider han op i mig. Uden et ord - og uden at tage sit blik fra mig. Pludselig og resolut tager han fat i mig. Trækker mig ud af sengen. Hen til de store panoramavinduer - hele byen kan se med. Jeg bøjer med fremover. Mine hænder på bordet.

Resolut og uden varsel presser han sig op i røven på mig. Det gør ondt. Svier. Jeg skriger. Han stopper ikke. Men tager hårdere fat om mine hofter. Presser sig hele vejen ind. Det sortner for mine øjne. Min hjerne slår fra. ’Hårdere, hårdere’, jamrer jeg. Han trækker sig hele vejen ud, kun det yderste af pikhovedet er stadig indenfor. Han tager hårdere fat om mine hofter og sætter igang. Hurtigt og hårdt. Jeg kommer, skrigende, grædende, rystende. Han griber fat om mig. Holder mig på benene - nøgen, rystende, hulkende og tilfreds foran panoramavinduerne.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer

Følg Ekstra Bladet Sexperterne

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sexperterne
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Prøv Ekstra Bladet+
Med Ekstra Bladet+ får du altid en ekstra god historie. Her kommer vi bag facaden, under overfladen, kigger ind i hemmelige miljøer og byder dig velkommen til virkeligheden
FÅ ALT DETTE MED EKSTRA BLADET+
  • Fuld og ubegrænset adgang til hele eb.dk
  • Udvalgte magasiner og e-bøger
  • 5 adgange til din husstand
  • Digitalt avis-arkiv med Ekstra Bladet siden 1904
  • Kæmpe Side 9-univers inkl. tv
Fra
39 kr. / md.

INGEN BINDING - BETAL MED MOBILEPAY