Sexperterne

Sexpertens bedste scoretricks

Der er skrevet masser af bøger og lavet enorme mængder hjemmesider og et helt urimeligt antal kurser, der alle handler om en af tilværelsens helt store gåder: Hvordan man(d) får fat i de der kvinder.

Vi har fået vores sexpert, Signe V. Bentzen, til at komme med sit bud på den mand, der har lidt svært ved at få hul på bylden, skal gøre.

Se også: Fem råd der scorer dig en date

Kropssprog
Der skal arbejdes med kropssproget. Generte mennesker virker ofte, som om de er totalt uinteresseret i at score nogen, fordi deres kropssprog viser det modsatte. De undgår øjenkontakt, hænger med skuldrene og drejer kroppen væk fra den, du måske er interesseret i, forklarer Bentzen.

- Kropssproget er en af de ting, som du kan begynde at øve dig på, når du er ude i verden. Øv dig fx i at lade dit blik møde andres. Først er det svært, men efterhånden bliver det lettere. Start ud med mennesker, som du kender og føler dig lidt tryggere ved, og udvid så til mennesker, du ikke kender så godt, og til sidst til fremmede fx Nettodamen eller tog-kontrolløren. Undervejs må der meget gerne komme mere og mere smil både omkring læberne og i øjnene.

Læs:

COLOURBOX2280487 Sexperterne Sexolog: Det falder kvinder for

Så man skal ikke begynde på dybt vand på en bar?

- Det kan man, men man kan lige så godt øve sig på kontoret, Shelltanken eller på sin vej. Du skal øve dig i hverdagen - for dem er der flest af.

Er det noget, du bruger med klienter?

- Ja, der kommer mange mænd, som enten aldrig har været så gode til det der med kvinde-kontakt eller som er ude af øvelsen. Nogle af dem er egentlig ret sikre på sig selv i andre situationer, men når det kommer til damer, så går de helt i sort.

Læs:

Se også: Kunsten at score kvinder

Næste skridt
- Næste skridt er at sige noget. ’Hej’ er faktisk en rigtig god og fornuftig åbningsreplik - uanset om du skal købe brød hos bageren eller score pigen i baren. Man skal begynde med dem, som man føler sig mindst utryg ved, og hvis det er de mindre kønne piger, ja, så er det der, du begynder. ’Hej’ giver nemlig den anden bolden et øjeblik og på den måde kan den, du siger hej til få lov til at tage stilling til dig, mens hun/han siger ’hej’ til dig.

SE TV med Sexologens bedste scoretrick her:HTML tutorialSå siger hun ’hej ’og kigger afventende/afmålt på ham, og hvad siger han så?

- Du siger det, du tænker eller oplever. Hvis du har siddet og kigget på hende og synes, hun har en bemærkelsesværdig kjole på, så sig det. Hvis musikken er vildt høj, så sig det.

Scorereplikker er åndssvage?

- Du behøver ikke have opfundet den dybe tallerken for at skabe kontakt til andre. De er der jo også, fordi de kan lide at være ude blandt andre. Måske de ikke vil score(s), men alle vil jo gerne komme hjem og have oplevet noget nyt, været i kontakt med andre.

Læs:

Se også: Scorekongen vil have store bryster

Nærvær
Hvad med den angst for afvisning, som man kan have?

- Prøv lige at lade være med at tænke det hele til ende. Hvis du skulle have alle replikkerne klar, før du begynder du stiller dig hen til disken ved bageren, så ville du gå sulten i seng.

- Hold fokus på NU. Hvad sker der lige nu? Du siger hej, hvordan reagerer hun? Siger hun hej og ser spørgende ud? Godt. Hun behøver ikke se vildt glad ud. Hun er lige blevet opmærksom på dig og skal lige stille ind på dig. I virkeligheden kan du lade hende hænge der i ret lang tid, mens du fx bestiller noget hos bartenderen eller snakker videre med din kammerat.

2011-09-28_1118 Sex & samliv - 29. sep. 2011 TV: Sådan samler du piger op

En wingman/hjælper/ven er godt?

- Altid en stor hjælp. En wingman betyder, at du kan vise hvem du er - sammen med ham/hende. Hvis I to har det sjovt og interessant sammen, så vil dem, der bliver opmærksom på dig/jer - fordi du jo lige har sagt hej - og tænke ’de virker, som om de har det sjovt, sådan vil jeg også gerne have det /jeg vil gerne være en del af det.’

Læs:

Se også: Lær scoretricks af bi-piger

Ha’ det sjovt
Når man så ikke kan komme videre med hende, fx når hun siger nej tak ti en drink, kaster man sig over næste levende eksemplar?

- Man skal ikke kaste sig over nogen. Det gør man nok heller ikke, hvis man er den generte type. Man kan sagtens smile og sige hej til flere i baren eller ved bordene ved siden af. Prøv at fokusere på at have det sjovt sammen med dem.

- Målet i dit hoved skal ikke være at komme i bukserne. Målet her og nu er at have det sjovt sammen. Der er meget langt fra, en pige synes, du er sjov eller sød, til hun bliver smak-liderlig og overvejer om, du skal med hjem. Det bliver først afgjort langt senere. Så du kan lige så godt nyde legen.

Se også: 10.000 følger scoretricks fra kultbog

- En del mænd synes heller ikke, de selv er rigtigt interessante. Det gør ikke så meget - få hende til at tale om sig selv. Spørg fx hvad hun laver, eller om hun har set nogen gode film for nylig, om det er hendes søster, hun har med, eller hvor de kender hinanden fra. Uanset hvad hun svarer, kan du altid stille hende flere spørgsmål ud fra det, hun siger, lyder det fra Signe V. Bentzen.

- Siger hun fx ’Ja, det er min søster’, så kan du spørge: Er I meget tætte? Svarer hun ja, kan du spørge om, hun er den, du er tættest med, eller om du har andre søskende. Som reglen vil hun give dig mere end et ja eller nej. Det er bare at lytte efter, være interesseret og prøve at afdække, hvem hun er. Kvinder kan godt lide at blive afdækket af de mænd, som de finder interessante.

Læs:

Se også: Sexy moves: Det afslører din dans

Berøring
- Er du blevet modigere, kan du komme til at røre hendes hånd, når du skal ha din drink eller måske for at kigge nærmere på hendes fingerringe, neglelak eller bare hendes yndige hånd. Du behøver ikke sige så meget der, bare smile og slippe den igen. Lidt let berøring skaber intimitet.

- Du må meget gerne inddrage din wingman undervejs. Det gør, at I begge to kan slappe lidt af og lade ham have opmærksomheden lidt. Men kom igen - lad ikke ham køre hele showet, selv om det føles som en lettelse.

Er der én lære, man kan drage af alle scoremanualerne?

- Ja, tænk ikke for meget. Just do it!

Læs:

Se også: Bliv klar til flirt med sommerpigerne

Sådan skal du ikke gøre

Der er mange måder at score på - dette er ikke en af dem, fortæller vores anden sexpert, journalisten Tomas Roar:

Jeg er notorisk elendig til at score i byen. Jeg er genert og bliver alt for bevidst om selve scoringssituationen, der forekommer mig kunstig og overtydelig. Så jeg nøjes normalt med at gemme med bag en fadbamse og en mellemsvær brandert, mens jeg sender lange blikke efter udvalgte eksemplarer af det modsatte køn.

Det virker normalt ikke. Så var der dengang, hvor jeg prøvede noget andet, da jeg var i byen.

Flankeret af en drukven, hans nye kæreste samt et arsenal af fadbamser og G&Ts fandt jeg mig stående ved siden af en møglækker og ti år yngre babe (og hendes ikke helt så lækre, men dog pæne veninde) i baren.

Min vee og hans kæreste insisterede på, at jeg skulle prøve at falde i snak med kvinderne, og jo mere de nøddede, jo mere akavet blev jeg.

Jeg gjorde alt det, som scoremanualerne advarer mod. Jeg tænkte alt for meget over det i stedet for at bare gå til den.

Det var fejl nummer 1.

Så var det jeg ihukom jeg nogle af de mange scoreeplikker, jeg har skrevet om. Eller rettere, jeg kunne faktisk kun huske en. Den prøvede jeg af på mine medsammensvorne.

Den frarådede de mig på det stærkeste mod at tage i brug.

Nå, efter meget tøven og tvivl og frem-og-tilbage kastede jeg mig ud i det og henvendte mig til pigerne. Og her kommer så fejl to og tre og fire:

Først fortæller jeg, at mine venner har advaret mod denne kommende scorereplik, og fordi de er to, bliver jeg lidt konfus og ved ikke helt, hvem jeg skal se på. Og før jeg går rigtigt i gang, afbryder den halvlækre mig og spørger sådan lidt stand-offish, hvem jeg prøver at score, og så bliver jeg først rigtigt forvirret.

Så jeg siger hakkende og helt uden overbevisning, med blikket flakkende på baren mellem dem, følgende:

'Hvis du var mit toilet, ville jeg skide på dig hele dagen...'

Den virkede ikke.

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer

Følg Ekstra Bladet Sexperterne

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sexperterne
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Ulrik Bachmann
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Prøv Ekstra Bladet+
Med Ekstra Bladet+ får du altid en ekstra god historie. Her kommer vi bag facaden, under overfladen, kigger ind i hemmelige miljøer og byder dig velkommen til virkeligheden
FÅ ALT DETTE MED EKSTRA BLADET+
  • Fuld og ubegrænset adgang til hele eb.dk
  • Udvalgte magasiner og e-bøger
  • 5 adgange til din husstand
  • Digitalt avis-arkiv med Ekstra Bladet siden 1904
  • Kæmpe Side 9-univers inkl. tv
Fra
39 kr. / md.

INGEN BINDING - BETAL MED MOBILEPAY