Sexperterne

Sådan er tantramassage

  • Signe om massagen: Det er skønt, og jeg slapper fuldstændigt af med lukkede øjne. (Arkivfoto: colourbox.com)
Signe om massagen: Det er skønt, og jeg slapper fuldstændigt af med lukkede øjne. (Arkivfoto: colourbox.com)

Tantra her, der og alle vegne. Der er tantrafestival i København denne weekend, og alle sexnørder med respekt for sig sig fortæller om tantraens lyksaligheder.

Men hvordan er det egenlig at få tantramassage, som er en god intro til den tantriske verden? Det har Sexperterne sat sig for at finde ud. Signe er taget til Nyhavn i København, hvor Edens Have holder til.

Her kan du læse om Tomas' oplevelse samme sted:

AOPD-004367_835543a.jpg Sex & samliv 'Hun masserer mig med sine bryster'

’Sikke en pæn blå farve det hus har!’ når jeg at tænke, mens jeg bliver buzz’et ind ved dørtelefonen. Og så er jeg allerede inde og på vej oppe ad trappen, hvor ejeren Celestine tager imod mig med et imødekommende smil.

Velkommen til massage for par i Edens Have. Hun viser mig ind i en lille stue med fine lyse, orientalske omgivelser. Ananda med flot stort hår kommer ind, og de byder mig på urte-te og small talk.

Min gode ven, som også som også min eks-kæreste, slutter sig til os. Kvinderne fortæller lidt om, hvad der skal ske og vi taler lidt om vores tanker omkring at skulle masseres ’tantra-style’.

SE

2012-04-17_1107 Sexperterne - 18. apr. 2012 TV: Tantrahjælp til 'One minute man'

Nøgen
Nå, jeg tripper afsted med Ananda ind til et mørkt værelse, som nærmest består af én stor madras og en masse puder. Jeg får besked på at klæde mig nøgen og lægge mig og slappe af.

Ananda forsvinder nogle minutter. Først er jeg lidt utålmodig efter at komme i gang, men jeg begynder langsomt at falde ned og lægge mærke til, hvor jeg er. Der dufter af duftlys, og der spilles loungemusik. Very new age! Så åbner døren, og Ananda smutter ind iført en kimono.

Ananda dæmper belysningen endnu mere og sidder sig så ved min overkrop. Hun tager min hånd i sin og hvisker, at nu skal jeg bare slappe af og at det kun handler om min nydelse.

Hun fortæller mig også, at der kun indgår indre yoni-massage (i skeden), hvis jeg har lyst til det, og at det er vigtigt, jeg mærker efter, hvordan jeg har det med det, når vi når dertil.

Hun slipper ikke taget i min hånd de første mange minutter, mens hun laver en slags håndspålæggelser på bryst og mave, der gør mig helt afslappet og rolig.

aaaaaa Varm Weekend - 1. feb. 2010 Tantrasex er trendy

Yoni
Så bliver det tid til at tage stilling til yoni. Jeg siger ja tak, for det hele er jo sååå dejligt. Jeg føler mig tryg og åben.

Anandas bevægelser arbejder rundt om maven, kønsbenet, rundt om hofterne, det øverste af lårene og stadig tættere på, indtil det går op for mig, at Ananda sådan set har sin hånd inde i mig.

Langsomt bevæger hun hånden inde i mig og masserer forsigtigt alt, hvad jeg har derinde. Det er ikke ophidsende. Det er ikke som at være hos gynækologen. Det er et eller andet sted der imellem.

Det overrasker mig, hvor forskelligt det føles afhængigt af ,hvor hun trykker og hvilken teknik hun bruger. Noget af det er super-rart - noget af det gør faktisk lidt nas. Men på samme måde som hvis man får masseret en øm skulder, så er det en underlig velgørende smerte.

Ananda lægger et håndklæde over mig og beder mig bruge nogle minutter til at samle mig.

Langsomt bliver jeg igen bevidst om, hvor jeg er, og hvad der foregår omkring mig.

Billede1__2__783236a.jpg Sex & samliv Fandt kærligheden igen med tantra og sexklub

Zen
Min ven venter nok på sofaen. Gad vide, hvad han har oplevet? Har han været jaloux eller måske liderlig eller urolig? Jeg fniser lidt ved tanken om, hvad han mon siger til, at jeg har haft en kvindehånd rumsterende rundt inde i mig.

Ude på sofaen sidder min ven allerede og snakker med sin massør. Jeg kan mærke, han har ventet på mig, da han lidt utålmodigt trækker mig tæt ind til sig på sofaen og krammer mig eftertrykkeligt. Ananda gør os selskab.

Min ven holder godt fast på mig, mens vi snakker med massørerne om vores oplevelser. Jeg føler mig helt centreret, rolig og uhyre afslappet. Jeg har ingen behov i verden lige nu. Jeg er helt samlet.

Pure zen.

Jeg glæder mig allerede til næste besøg i Edens Have - for der skal vi i lære som massører.

SE

2012-08-29_0848 Sex & samliv - 29. aug. 2012 TV: Mød en ægte sexguru

Tantra i weekenden

Er du blevet nysgerrig på, hvad tantra egentlig er for en størrelse, så kan du tage på tantrafestival denne weekend. Mød blandt andre sexguruen Baba Dez fra USA og andre tantra-notabiliteter fra ind- og udland. Her vil være af workshops, foredrag, energiarbejde og sanseoplevelser. Også Edens Have vil være tilstede.

Concordia, Nordre Fasanvej 230, 2200 København N.

Lørdag fra 10.30 til 01. Søndag fra 10.30 til 19.

Pris: En dag 120,- Begge dage 200.

Her er et lille udvalg af landets mange tantramassører:

Edens have - edenshave.com.

Købehavn og Aalborg

TLF: 30644131Tantra Temple – tantra-temple.com

Københavm, Odense og Århus.

TLF: 60705108Tao-tantra – tao-tantra.dk

København

TLF: 21666666Welness Tantra – welness-tantra.dk

Ringsted

TLF: 27487311Livglædecentret - livsglaedecentret.dk

Roskilde

TLF: 40 95 88 75

Følg Ekstra Bladet Sexperterne

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sexperterne
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
EKSTRA - det du ikke vil gå glip af
Masser af eksklusiv krimi, sport, mysterier, tips og afsløringer
Ubegrænset adgang til denne artikel + mere end 2.000 andre artikler, for under 1 kr. om dagen.

Kun 29 kr. pr. måned | Ingen binding | Betal fra måned til måned

Over 2.000 artikler og gårsdagens e-avis på alle platforme - 24 timer i døgnet

Særlige fordele til dig - VIP-konkurrencer, gratis e-bøger hver uge,  og særlige events