Sommerens bedste sexoplevelser

 

Vores sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen har fortalt, hvorfor Se også: hun elsker sommerknald. Vores sexpertjournalist Tomas Roar har Se også: brokket sig over sommersex, og nu er det så læsernes tur til at beskrive denne sommers bedste sexoplevelser:

Heidi: Rusketur på rasteplads
Var på tur med en ven. Vi holdt ind på en rasteplads for en rygepause. Solen var for en gangs skyld fremme, og det var dejligt varmt, så jeg havde sommerkjolen på. Og hvis der er noget, der kan tænde mig, så er det rasteplads-sex.

Så jeg spurgte, om det kun var mig, der var liderlig, det var det ikke. Han lå på en bænk, og jeg gik over og satte mig overskrævs på ham og begyndte at vrikke lidt. Så var stemningen jo ligesom sat.

EKSTRA

Alle EKSTRA-artikler på ekstrabladet.dk for under 1 krone om dagen.

Første 30 dage for 0 kr. Få adgang i dag med 3 trin!*

Bestil abonnement
Allerede bruger?

Trin 1 af 3 Oplever du problemer: kontakt support

* Dit EKSTRA-abonnement starter med 30 dage til 0 kr., hvis du er ny kunde**. Du får adgang til alle EKSTRA-artikler med det samme. Herefter koster det 29 kr. pr. 30 dage. Abonnementet er løbende. Du kan stoppe dit abonnement til hver en tid til udløbet af en abonnementsperiode på 30 dage. Du stopper på eb.dk/minside. Du har 14 dages fortrydelsesret fra aftalens indgåelse, skriv til ekstra.support@eb.dk for at benytte fortrydelsesretten, eller læs mere på eb.dk/ekstra/fortryd. **Hvis det er mere end 12 måneder siden, du sidst havde adgang til EKSTRA, betragter vi dig som ny kunde.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Mette Fleckner Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik