Sexperterne

Sommerens bedste sexoplevelser

  • En hurtig, hemmelig rusketur på en rasteplads er en af vores læseres bedste sexoplevelser denne sommer. (Foto: All Over)
En hurtig, hemmelig rusketur på en rasteplads er en af vores læseres bedste sexoplevelser denne sommer. (Foto: All Over)

Vores sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen har fortalt, hvorfor hun elsker sommerknald. Vores sexpertjournalist Tomas Roar har brokket sig over sommersex, og nu er det så læsernes tur til at beskrive denne sommers bedste sexoplevelser:

Heidi: Rusketur på rasteplads
Var på tur med en ven. Vi holdt ind på en rasteplads for en rygepause. Solen var for en gangs skyld fremme, og det var dejligt varmt, så jeg havde sommerkjolen på. Og hvis der er noget, der kan tænde mig, så er det rasteplads-sex.

Så jeg spurgte, om det kun var mig, der var liderlig, det var det ikke. Han lå på en bænk, og jeg gik over og satte mig overskrævs på ham og begyndte at vrikke lidt. Så var stemningen jo ligesom sat.

2012-06-21_1549 Sexperterne - 8. jul. 2012 TV: Her skal du (ikke) dyrke sex i det fri

Trusserne røg til siden, og hans bukser knappet op. Der kom et par, som satte sig lidt længere henne, men ikke så tæt på, at de kunne se noget.

Det hele tog ikke lang tid, men gud, hvor var det pisse godt. Og okay, tror måske parret længere henne kunne høre, at der foregik ting og sager.

De smilede i hvert fald meget stort, da vi kørte ud derfra.

Læs:

COLOURBOX3861365 Sex & samliv Rødt armbånd signalerer sex i det fri

Jan: Serieorgasmer
En morgen, da hun kom hjem fra natarbejde, vækkede min kæreste mig og annoncerede, at nu ville hun gøre et par ærinder, og så ville hun i bad og derefter have sex. OK med mig.

Så jeg gik i bad, mens hun gjorde sine ærinder, og derefter ind i seng og vente på hende. Hun kom ind, dampende varm af badet og nøgen. Hun kravlede op fra fodenden og tog mig i munden undervejs.

På et tidspunkt kaldte jeg hende op til mig, væltede hende rundt og slikkede hende til en lang serieorgasme. Da hun var kommet til sig selv igen, fik jeg også hvad jeg havde brug for...

Se også: Sex hver dag i ferien

Finn: Våde af sved
I foråret begyndte jeg at skrive med gammel barndomsveninde på Facebook. Snart inviterede jeg hende på middag, og snart lå havde vi sex. Men den bedste gang var faktisk her efter sommerferien, hvor vi ikke havde set hinanden længe, og jeg allerede i entreen gav hende orgasme ved at slikke hende.

Derpå spiste vi, og så var det tid til den store tur. Først kyssede jeg hendes faste og frodige røv, så hendes glatte fisse, hvorpå jeg pressede min stive pik ind i hendes mund og ned i halsen. De lyde, hun kommer med, er vanvittigt ophidsende. Allerede våde af sved i den varme sommeraften har vi så sex, hvor vi begge to bevæger os på kanten af orgasmen hele tiden.

Hun er vild med at se mig i øjnene imens, og det skaber en ekstra dimension af liderlig intensitet. Vi kommer begge to, da jeg knalder hende med hendes ene ben over min skulder.

Se også: Sommer med udsigt til bidevenlige balder

Tina: Hot på hotellet
Oplevelsen foregik på hotel i København med en ung bollefyr, jeg ikke havde set i lang tid. Jeg skulle overnatte på hotel i forbindelse med job og havde skrevet til ham, at vi kunne ses, hvis det passede med ham.

Han kom ved 22-tiden. Selv om det var tre år siden, var lysten til hinanden da ikke mindre, og vi havde det mest lækre sex, og han ved, hvor meget jeg elsker analsex og har altid haft føling for, hvornår han kan trænge op i mig uden problemer - hans pik er som skabt til begge mine huller.

Vi er begge godt tændte, og efter et blowjob til ham og en masse kysseri knepper han mig for vildt, og vi kommer begge så meget. Efter en lille pause må jeg sutte ham op, og han slikker mig godt klar igen, tager han mig skiftevis i fisse og numse, og det hele ender med jeg kommer i sprøjt, imens han er i numsen på mig, og alt sejler i safter, sperm og sved, og der går ikke to minutter, så kommer han også.

Desværre skulle han derpå hjem til sin kæreste.

Læs:

Se også: Det perfekte sommerknald

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer

Følg Ekstra Bladet Sexperterne

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sexperterne
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Prøv Ekstra Bladet+
Med Ekstra Bladet+ får du altid en ekstra god historie. Her kommer vi bag facaden, under overfladen, kigger ind i hemmelige miljøer og byder dig velkommen til virkeligheden
FÅ ALT DETTE MED EKSTRA BLADET+
  • Fuld og ubegrænset adgang til hele eb.dk
  • Udvalgte magasiner og e-bøger
  • 5 adgange til din husstand
  • Digitalt avis-arkiv med Ekstra Bladet siden 1904
  • Kæmpe Side 9-univers inkl. tv
Fra
39 kr. / md.

INGEN BINDING - BETAL MED MOBILEPAY