Derfor skal du undgå sommersex

Klumme: Et godt sommerknald er vist mere en hed fantasi end fræk virkelighed

Sommersex skulle være fantastisk - og hvis der mod forventning skulle kunne vrides et par solrige dage ud af denne sommer, kan det være, du får lyst til hed sex med din elskede.

Det er bare på eget ansvar, for der er masser af grunde til at hade sommersex. Og skulle august regne væk, kan du glæde dig over, at du ikke er gået glip af noget.

Dette er vores klummeskribents tanker om det der lidt opreklamerede sommersex.

Se også: Derfor er sommersex dejligt

Skoven
Ja, sgu så - solen skinner! De er ikke bare varmt, det er fugtigt, nej sgu - det er klistret. Og klistret er, hvad du føler dig efter at have svedt dig gennem den støjende trafik, der går ekstra langsomt, fordi DSB, metroselskabet og vejvæsnet insisterer på at grave verden op denne sommer.

Din partner, der kun er marginalt mindre hidsig end dig på grund af ovenstående, har læst et eller andet fjollet dameblad om sommersex og frokostkurv.

Derfor er I gået i skoven.

2012-06-21_1549 Sexperterne - 8. jul. 2012 TV: Her skal du (ikke) dyrke sex i det fri

Det er forkert på så mange måder. Hvidvinen er håndvarm, luften står helt stille, og heden er håndgribelig.

Så er det, I skal have sex, for den lumre hvidvin har taget toppen af jeres irritation. Hvis I altså kan finde et sted, som ikke hjemsøges af kondiløbere, mountainbiketerrorister eller myreturer.

Las os bare antage, at I har husket et tæppe. Og lad os også antage, at I kan se bort fra den klæbrige fornemmelse, jeres hud har, når I kærtegner hinanden. Og lad os antage, at I ikke lader jer distrahere af, at I - især mellem benene - lugter af rådden tang.

Se også: Få det bedste (sex) ud af sommeren

Det har fluerne tilgengæld opdaget. Fede spyfluer kredser omkring jeres kønsdele som nåja, fluer omkring den der spand dræbersnegle, du aflivede forleden, men glemte at tømme.

Fluerne har en fest. Det har I ikke. I pakker sammen og kommer hjem med blodtørstige flåter i alle kropshulninger, så kun lottoheld står mellem jer og en hjernebetændelse.

Læs:

2012-07-16_1520 Sex & samliv - 17. jul. 2012 Her knalder de mest

Vandet
De skrigende unger, fnisende teentøser og brovtende ’min stemme er i overgang’-drenge kan ikke forhindre dig i at nyde synet af strandens bikinibabes i alderen kønsmoden til overmoden.

Spændstige bryster gynger om kap med dirrende balder, der lige præcis er ikke-dækket på den der skødesløse trussen lidt op mellem balderne-agtige måde.

Du leger en lille gætteleg med dig selv om, hvem der har helt eller delvist barberede kønsdele. Det er noget med, hvordan og hvor meget bikinitrusserne klæber sig kærtegnende til kønnet.

Godt du har solbriller på. Og godt, at du har taget den egen kvinde med. For hun er nemlig også blevet lidt lummer i underdelen af alle de spændstige ølmaver/sixpacks.

Læs:

Se også: Fem grunde til at hade engangsknald

I hopper i vandet – men ikke for at køle jer ned, men for at køre den op. I træder vande, I blander havvand og mundvand, dine fingre krænger trusserne til side, og du forsøger at mase dig op.

Men hr. Saltvand er ikke venner med fru Skedesaft. Det opløses, så det niver i din pik, mens din pik flår indersiden af hende op.

Det redder jer dog fra at blive samlet op af en livredder - for det kan være svært at træde vande under en orgasme.

Hun kommer hjem med en infektion. Du slipper med slidsår.

Se også: Sommer med udsigt til bidevenlige balder

Stranden
I er alene på klitterne. Ikke en sjæl i miles omkreds. Solen har kærtegnet jeres kønsdele hele dagen. I er nøgne.

Derfra er der ikke langt til at pille, og, forudsat I kan glemme de små doventhidsige strandfluer, der har en fest med jeres kønsdele, som var det, nåja, rådden tang, har I sex.

Eller sex og sex. Sandet, der før kun har knaset munden, når I spiste de solvarme, medbragte madpakker, finder vej ind mellem kærestens balder. Og derfra ved vi der ikke er langt til fissen.

Sand er et rigtigt skidt glidemiddel. Hudafskrabninger i de bløddele er ikke for sjov. I humper hjem. Lureren bag klitten er også skuffet.

SE TV MED DE KENDTES BIKINI-BØFFER HER:

HTML tutorialHaven
Sommeraftenen viser sig fra sin bedste side med kolde pilsnere, rødvin i dunkevis og forkullet kød i gode venners lag.

Den slags får altid det bedste/værste frem i din partner. Hun føler sig som en værre en, en slem tøjte, da hun trækker dig ned i bagerst i haven ved buskadset, hvor det er hendes intention at forføre dig.

Det går også fint, selv om det kan være en ganske usexet fornemmelse at træde i dræbersnegle, der glider slimet op mellem dine tæer.

Se også: Dildosalg falder, når solen skinner

Men det er for intet at regne imod, hvor decideret ubehageligt de flagermusstore myg føles på dine balder og din ryg, og den hidsige lyd, de frembringer, når de svirrer omkring dine ører, gør det mægtigt svært at holde begejstringen, endsige rejsningen.

Din ryg føles pestramt. Dine balder ligeså. I må opgive.

Du glæder dig til efterår og rene, kølige lagner. Sommersex er overvurderet.

2012-05-24_1020 Sexperterne - 22. jun. 2012 TV: 'God røv giver lyst til analsex'

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer

Følg Ekstra Bladet Sexperterne

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sexperterne
Mest læste i Sexperterne
Hent flere
Seneste i Signes brevkasse