5 grunde til at elske kvinder

Klumme: 'Hun kan være dullet op med camel toe-tights, lange, røde negle, tårnhøje fuck me ups og patter op til hagen'

  • Hun behøver ikke at se sådan ud - omend det næppe skader. (Foto: colourbox.com)
Hun behøver ikke at se sådan ud - omend det næppe skader. (Foto: colourbox.com)

Kvinder.

Glem penge, glem status og glem magt, og ja, glem fodbold og øl med drengene. Og måske skal du også se bort fra bacon.

Det er kvinder, det hele handler sig om.

Nok bruger du nogle af de ovennævnte ting for at tiltrække de der attråværdige væsner (måske ikke røget brystflæsk og bold), men det er kvinderne, de fleste heteroseksuelle mænds handlinger og tanker drejer sig om.

Det mener vores sexpertjournalist Tomas Roar, der her lister fem grunde til at elske kvinder.

Læs:

Se også: Fem grunde til at undgå kvinder

5. De lugter bare bedre
Du passerer et ukendt eksemplar på gaden, og hendes liflige duft kilder din næse. Det kan være en tung, sexet parfume eller en mere underspillet, mild duft af sæbe eller shampoo.

Din interesse er fanget, men din fantasi får frit løb.

Duften af din elskedes solvarme mave og der i hulningen under øret, bag kæben, hvor du begraver din næse, gør dig blød og varm og tryg indeni, og hendes køn osen af den der særlige blanding af hav, let syrlighed og saftig lokkende liderlighed går lige i bollerne.

Ja, kvinder dufter bare bedre end mænd. Nogle endda så godt, at selv når de er beskidte, er de lækre. Hvilket bringer os til punkt to.

(Der er visse undtagelser: Morgendrukånde og fissen lige op til menstruation kan rive i næsen).

Læs:

Se også: Du kan lugte, om hun er klar

4. De er bare lækrere
Den glatte, bløde hud, de blide, sensuelle bevægelser og de sanselige læber, den elegant svungne lænd, gynget i gangen, de slanke, følsomme fingre, de svulmende bryster og ja, også fissen. Og så har vi slet ikke talt om røven, som har sit helt eget punkt (punkt 5).

Hun kan være dullet op med camel toe-tights, lange, røde negle, tårnhøje fuck me ups og patter op til hagen, hun kan være bo-ho-blandet i løst og stramt underspillet lækkerhed og stilletter, hun kan være businnesskarp i nederdel, skjorte og høje hæle, eller hun kan være casual-fræk i lavtsiddede jeans, sneakers og t-shirt - det signalerer alt sammen l-æ-k-k-e-r.

Kvinder er spiselige og kilder-i-fingrene-grundlækre. Det er mænd ikke. De er ulækre og lugter grimt.

Læs:

Se også: Sit on my face and tell me that you love me

2. De er rundere
Her mener jeg ikke kun formerne, der føles som skabt til underholdning og leg, hvor manden virker mere mekanisk funktionel, produceret til målrettet arbejde og krig. Jeg tænker også på, hvordan kvinder ikke hele tiden puster sig op og måler pikke i bogstavelig og overført betydning.

Et selskab helt uden feminint islæt bliver til sidst så øllet, bøvet og brovtende, at man for en kort stund kan få lyst til sippe lunken hvidvin med veninderne og tale om følelser, fejltrin og dumme partnere i stedet. Altså en meget kort stund.

Kvinder kan være mere favnende, omsorgsulde, modtagende (ok, de fleste af os kender nok et par kraner i model Bitch, som har ikke liiige gør sig i de egenskaber, men lad nu det ligge). Man vil falde, falde, falde, gribes og synke ned og ind.

Se også: Giv plads til både luder og Madonna

1. Røven
Røven. Med uncial, så klart.

Formen er jo formidabel. Den kan være kødfuld, kærtegnet af en hipstertrusse, der glider let ind mellem de svulmende balder, skilt sanseligt i to halvmåner af en listig g-streng, struttende på den der sorte 'jeg kan sætte en kasse øl på den'-agtige måde, eller blot hvid, appetitlig og au naturelle.

Den kan være lille og spændstig, stor og frodig, slap og flad - det aller vigtigste er, at den er levende.

Billede-8 Sex & samliv - 14. aug. 2012 Sådan er det at ha' landets bedste røv

For Røven - og her taler jeg om hele det smukt vælvede område, hvor lænden svajer, de runde hofter, balderne betagende rundning ned til det øverste af baglårene - spejler kvindens grundessens.

Hviler hun i sin Røv, kender hun dens basale erotiske værdi og nyder at kapitalisere på den, eller er hun tung i Røven, snerper hun sammen som hønserøv, er røvtræt af den eller har så meget ild i den, at hun glemmer sig selv?

Når Røven er eet med sin kvinde (eller så er det omvendt), når hun er bevidst om de signaler, den sender, og forstår den nydelse, den kan give og modtage, findes der ikke nogen bedre grund til at elske kvinden.

Bare rolig - hvis denne klumme var for vammel i sin hyldest til hunnerne iblandt os, er der en fra brokkassen på vej.

SE

2012-05-10_1450 Sex & samliv - 10. maj 2012 TV: Den bedste røv på nettet

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sexperterne

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sexperterne
Seneste i Sexperterne
Mest læste i Sexperterne
Hent flere
Seneste i Signes brevkasse
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen