Fortæl om dit sexliv

Vil du være med i Ekstra Bladets kærligheds- og sexpanel?

  • Vi søger helt almindelige (og ualmindelige) danskere - singler og par - som kan og vil medvirke i artikler på ekstrabladet.dk, i Ekstra Bladet og på ekstrabladet.dk's web-tv. (Foto: colourbox.com)
Vi søger helt almindelige (og ualmindelige) danskere - singler og par - som kan og vil medvirke i artikler på ekstrabladet.dk, i Ekstra Bladet og på ekstrabladet.dk's web-tv. (Foto: colourbox.com)
1 af 1

Mest læste i Sexperterne

Hent flere

Seneste i Signes brevkasse

Hent flere
 

Er du modig og klar til at fortælle om dine seksuelle erfaringer, og har du holdinger til sex og samliv, kærlighed og datingliv?

Så skal du da melde til Sexperternes læserpanel.

Vi søger helt almindelige (og ualmindelige) danskere - singler og par - som vil medvirke i artikler på ekstrabladet.dk, i Ekstra Bladet og eventuelt på ekstrabladet.dk's web-tv.

Du kan være hetero, homo- eller bi, og du kan være ung eller gammel - det vigtigste er, du har lyst til at fortælle os og dermed Danmarks største netavis om dit sex- og samliv.

Hvad går du så ind til, hvis du melder dig?

Et par gange om måneden stiller vi dig nogle spørgsmål, der alle drejer sig om dine erfaringer med og holdninger til alt indenfor sex og samliv. Til disse artikler kan du være anonym. Du kan se eksempler på disse her:

COLOURBOX5758284EKSTRA Sex og samliv17. jun 2013Se også: Hurra for almindelig sexshutterstock_132165287EKSTRA Sex og samliv20. nov 2013Se også: Seks danskere: Sådan var vores orgasmeugeCOLOURBOX5758284 (3)EKSTRA Sex og samliv7. okt 2013Se også: Læserne: Sådan stønner vi i sengenCOLOURBOX3676750_849504a.jpgSexperterne17. okt 2012Se også: Læserne: Sådan er vores sexlivSe også: Sådan styrer vi kærestens stilAOPD-1001495EKSTRA22. sep 2011Se også: Læserne: Derfor elsker vi bollevenner

Derudover vil vi også gerne have hjælp til vores sexpert-tv, hvor det så er ikke er muligt at være anonym.

Her vil du enten blive inviteret i studiet eller blive bedt om at lave en lille videooptagelse af dig selv med din mobil eller dit webcam, hvor du svarer på de spørgsmål, vi har stillet dig. Her forestiller vi os, at især par vil egne sig.

Skriv til sexperterne@eb.dkog fortæl lidt om dig selv. Angiv om du er klar til at stå frem med ansigt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik