5 grunde til at elske uforpligtende sex

Klumme: ' Sex happens. Ukompliceret. Uprætentiøst og lige ud ad landevejen. Hun kommer. Du kommer. Og I husker endda kondomet. Alle er glade'

  • I spiser, I taler, I knalder. I er trygge ved hinanden, du kender hendes små signaler, hendes krop og hendes elskovslyde - hun kender dig og dine. (Foto: colourbox.com)
I spiser, I taler, I knalder. I er trygge ved hinanden, du kender hendes små signaler, hendes krop og hendes elskovslyde - hun kender dig og dine. (Foto: colourbox.com)

Rå og uforfalsket sex. Det gnidningsløse knald. Sexlivets version af Tilværelsens uendelige lethed: Uforpligtende sex kan være fantastisk og helt forrygende saftigt - og altså ikke kun en trist og tvivlsom fornøjelse, som man ellers kunne forledes til at tro, når man læser denne klumme:

Se også: Fem grunde til at hade engangsknald

Derfor har vores sexpert-journalist Tomas Roar forsøgt at se lidt positivt på sex med en person, som man ikke er kæreste med.

Læs:

Se også: Derfor er bollevenner frække

1. Du har set hende på gaden i din hood. I har sendt lange blikke efter hinanden. Hun er på den rigtige side af køn og nogenlunde i målgruppen. Da du får øje på hende i din kolonialpusher, timer du dit indkøb, så du ender bag hende i den kassekø, der helt atypisk rent faktisk bevæger sig fremad. Og helt atypisk fatter du mod og samler dig til et 'kommer du tit her?'

Og endnu mere atypisk: Hun svarer kækt og med et smil, og før I får betalt, er du kommet i besiddsle af hendes nummer, og du har så meget optur, at spontanerigerer og næsten glemmer din pinkode.

Allerede næste aften ligger du på hendes sofa, hvor hun er endt efter at have grinet af dine jokes (der var det atypiske igen), en halv flaske rød og thai-take out. Hun er lige kommet ud af et forhold og leder ikke efter en kæreste. Hun siger det ikke lige ud, men hun trænger noget (trøste-)pik - i dette tilfælde din. Hendes kys er åbne og varme.

Læs:

Se også: Uforpligtende sex er ikke skadeligt

Sex happens. Ukompliceret. Uprætentiøst og lige ud ad landevejen. Hun kommer. Du kommer. Og I husker endda kondomet. Alle er glade.

Det er måske begyndelsen til et smukt venskab. Måske ses I bare i Føtex og smiler indforstået til hinanden. Måske møder du hende hånd i hånd med slagtermesteren fra Føtex. Måske gi'r det et stik, men sådan er gamet.

Læs:

Se også: Ja til sex med fremmede

2. I baren er du på en roll. På dansegulvet kan du holde takten og lidt til. Og vridesilden, du har lokket med derud, ser ud til at more til. Snart snaves der igennem i hjørnet. Hun dufter svagt af sved og mere af parfume, og hjemturen i taxaen tilbringes med heavy petting og dybe kys.

Hjemme hos dig kysser du hende bogstaveligt talt i gulvet, hvor I flår tøjet af. Hun åbenbarer en ok krop og en glubende sexappetit, som hun ikke er bange for at vise: Hun jamrer, når du slikker dig ned over bryster og mave, hun klynker henført, mens du stikker tungen i hendes allerhelligste, og hun skriger sin orgasme ud, da du presser en finger op i valgfrit hul under slikningen.

Læs:

11839854_-_06_03_20_517002a.jpg Sex & samliv - 10. feb. 2010 '50 mænd på to år var ok'

I er stive, men ikke for stive til at give den max gas. I kender Ikke hinanden, og derfor knalder I frit og fornøjeligt, som var der ingen dag i morgen. I slipper hæmninger og tøjler. I tør ting med hinanden, som I aldrig har turdet med en kæreste. En tager den i røven og en anden husker kondom, og hun er væk, da du vågner næste dag.

Det er måske begyndelsen til et smukt venskab. Måske ses I på baren ugen efter. Måske har hun tungen nede i halsen på anden byrotte. Måske gi'r det et stik, mens sådan er gamet.

Læs:

Se også: Sandheden om engangsknald

3. Du trawler et datingsite af den mere uartige slags. Der er hul igennem til Tøzen40. De indledende høfligheder erstattes hurtigt af saftige beskrivelser af, hvem der skal gøre hvad ved hvem. Hun er en tøjte af guds nåde - i hvert fald på mail. Og det viser hun sig også at være IRL, da du tropper op hos hende en time senere, nyvasket og rundbarberet.

Som aftalt: Døren står åben. Som aftalt: Hun ligger på knæ i sengen. Som aftalt: Hun har kun sort g-streng og bh på. Som aftalt: Hun er helt galtbarberet og drivende våd. Som aftalt: Du siger ikke et ord, før du begynder at slikke hendes balder og smække dem let. Som aftalt: Kondom påføres.

Læs:

Se også: De værste og bedste engangsknald

4. Hun besøger dig en gang om måneden, når I begge har børnefri. I får begge, hvad I behøver, I er for hudsulte og for forvente til at nøjes med, hvad der eventuelt falder af i byen, og I for sårbare til at være nogens kærester.

I spiser, I taler, I knalder. I er trygge ved hinanden, du kender hendes små signaler, hendes krop og hendes elskovslyde - hun kender dig og dine. Hun er en god og kærlig elskerinde - og med hende bliver du en givende og nærværende elsker.

Måske har det stået på i en rum tid, og måske kan det blive ved endnu længere. Måske aflyser hun jeres næste aftale kort før tid, og måske har hun fået den kæreste, hun fortjener. Måske gi'r det et stik, men sådan er gamet.

COLOURBOX2537027 Sexperterne - 10. okt. 2011 Derfor skal alle prøve en bolleven

5. Firmaets julefrokost er ikke mange snapse henne, før din kollega, Linda fra den anden afdeling, to genstande gladere end dig, trækker dig ud på dansegulvet, hvor I forsøger at lade være med at vælte over hinandens ben og jeres kollegers fødder.

Du sender stjålne blikke efter Linda henover din fadbamse - og forbi din råddent stive mandlige kollega, Peter, der råbe-snøvler spydigheder om chefen - da hun danser tæt med samme chef til Rasmus Seebach.

Heldigvis kender chefen reglerne og går hjem tidligt, hvilket giver dig mulighed for at trække dullen ud på toilettet, før hun bliver for stiv og A: Kaster op, eller b: Går hjem med Peter.

Læs:

AOPD-003503 Sexperterne - 30. maj 2012 Derfor er det fedt at være single

I snaver savlende og gramser ivrigt. Hendes øjne er røde og skelende af liderlighed (eller druk). Du vender hende om mod vasken. Du får trukket strømpebukserne ned (hendes) og g-strengen til siden (ja, også hendes), hvorpå du maser pikken (forhåbentligt din) op i Linda. Dine bukser hænger nede om dine sko, så du vælter, idet I prøver at skifte stilling.

Hun sætter sig på vasken, og når du står på tæer, kan du lige få den ind. I fumleknalder, indtil vasken bryder sammen under hendes vægt.

I forlader toilettet sammenbrudt af grin. Peter står udenfor med et smørret/fjoget smil. Han går ud og kaster op. Bagefter får han skylden for den ødelagte håndvask.

Måske er det begyndelsen på et smukt venskab. Måske ser I hinanden i kantinen mandagen efter. Måske lader hun som ingenting, og måske kysser hun på Peter til den næste firmafest. Måske gi'r det et lille stik, men sådan er gamet.

Boblere: Swingerklub, festivalsex, ferieknald.

AOPD-1001495 EKSTRA - 22. sep. 2011 Læserne: Derfor elsker vi bollevenner

Afstemning

Kvinde: har du haft uforpligtende sex

Kvinde: Hvad er bedst?

Afstemning

Mand: har du haft uforpligtende sex

Mand: Hvad er bedst?

Sex & samliv 12. nov. 2013
Flere orgasmer i faste forhold
Sex & samliv 10. jul. 2013
TV: Sådan får du hende til at komme første gang
Sex & samliv 19. jul. 2013
Det skal hun gøre på 1. knald
Sex & samliv 15. aug. 2013
Unge går ikke sexamok
Sexperterne 18. sep. 2013
Pas på disse fem farlige singlefælder
Sex & samliv 21. okt. 2013
Fuld ved engangsknald
Sex & samliv 26. jun. 2012
Disse typer er til engangsknald
Sex & samliv 26. jun. 2012
De ringer - han kommer og knalder
Sex & samliv 9. dec. 2011
Sådan er uforpligtende sex
Sex & samliv 8. apr. 2011
Singler: Sådan får vi sex
Sexperterne 25. dec. 2011
TV: Sådan får du en bolleven
Sex & samliv 20. sep. 2012
Læs en bog - og scor kvinde
Sexperterne 1. sep. 2012
Fem grunde til at undgå kvinder
Sex & samliv 24. aug. 2012
Billig tøjte eller bare erfaren?
Sexperterne 25. aug. 2012
5 grunde til at elske kvinder
Sex & samliv 2. aug. 2012
De værste dating-sms'er
Sexperterne 6. aug. 2012
Seks grunde til at hade parforhold
Sex & samliv 21. maj 2013
Kvinder tænder på guitarister
Sex & samliv 11. apr. 2013
Sex er bedst med kæresten
Gadgets 15. feb. 2013
Scor dine Facebook-venner med et klik
Sex & samliv 29. nov. 2012
Forsker: Mænd er IKKE liderbasser
Sex & samliv 6. jun. 2013
Kvinder kan også lide engangsknald
Sexperterne 18 timer siden
Utroskabssites sælger drømme - ikke sex
Sexperterne 24. aug. 2015
Kvinder tænder på dit begær
Sexperterne 21. aug. 2015
TV: Sådan knalder du med en stor diller
Sexperterne 18. aug. 2015
Sexologen: Sådan var mit tantraeventyr
Sexperterne 14. aug. 2015
TV: Sådan tvinger du orgasmerne frem
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk