Sexperterne

Her er hendes sexsignaler

Sexologen giver dig listen: De fem tegn på at hun er ude på noget

  • (Foto: shutterstock.com)
(Foto: shutterstock.com)
1/2
Næste »

-- Over artiklen her relateret Sexpert-tv: Sådan skal du vise du har lyst til sex --

'Hvis hun har lyst, kan hun jo bare lyne mig ned og tage den i munden, når jeg kommer hjem…'

Sådan tænker manden måske, men kvinders lystsignaler er knap så tydelige.

Det forklarer sexolog Signe V. Bentzen, der her hjælper manden med at tyde kvinden:

– Kvinder er jo generelt mere subtile. Mange kan dårligt få sig selv til at sende mere end en lille antydning af sted - og lykkes den ikke er det bare too bad.

Nogle mænd tænker måske sådan her: Når jeg har lyst, klapper jeg hende i måsen og siger skal vi knalde. Hvorfor gør hun ikke det samme?

– Det kan være svært for mange kvinder at være så direkete. Derfor kan det være smart at lure kvindens mere finurlige og underspillede tegn på, at hun har lyst. Og måske ved hun det ikke engang selv, siger Bentzen.

Testosteron
De fleste kvinder oplever generelt set slet ikke lyst på samme måde som mænd gør. De fleste mænd mærker jo deres lyst som en klar fysisk ting op til flere gange om dagen, forklarer sexologen:

– Det er testosteronet, det mandlige kønshormon, som styrer libidoet. Hvor meget mænd har i kroppen varierer fra mand til mand, fra ung til gammel, afhængigt af årstiden, travlhed osv. Kvinder producerer også en lille smule testosteron, nogle kvinder mere end andre. Men ingen kvinder har et niveau, der bare tilnærmelsesvis ligner mændenes.

– Derfor er kvinders tegn ’svagere,’ og derfor fortæller hendes kønsdele heller ikke helt så tydeligt, om hun har lyst eller om hun ikke har lyst. Sædvanligvis. For selvfølgelig kan hun have gået og opdyrket de små, næste umærkelige bevægelser i krop og sind, så de bliver til store bølger af frådende lyst.

– Men normalt kan man måske mere tale om, at en kvinde hælder til at få mere lyst snarere, end at hun HAR lyst.

Afvisning
Som om det ikke var nok, så er alt for mange kvinder bange for at blive afvist seksuelt, mener Bentzen.

– Hvis man som kvinde bliver det - af mænd, som man tror, ALTID har lyst - så må det jo være, fordi der er noget galt med en; man er for fed, for ordinær, forkert. Så at tage initiativet eller bare lægge en føler ud og risikere noget, er svært for rigtigt mange kvinder. Og at lægge en føler ud, hvis man ikke er 100 procent sikker på, at ens krop har lyst til fuldbyrdet sex, men måske bare er lidt kælen, ja så hellere lade være end lægge op til ballade og sure miner.

Her er de fem tegn
Hvis hun pjatter lidt mere end sædvanligt fx ved at små-drillende provokere dig til at gribe ud efter hende, kniber eller små-niver dig for sjov og i det hele taget gerne vil fanges eller lege-slås, så er hendes krop og sind i hvert tilfælde tunet ind på dig. Hun vil gerne være tæt på dig. og hun tester dig for at se, om du følger med ind i legen.

Hvis hun putter sig ind til dig og vender numsen til for så IKKE at ligge stille, så hendes balder hele tiden skubber lidt til dit lem, er et af de klassiske ’Kom så!’-tegn.

Hvis hun putter sig ind til dig, efter I(hun) har set en romantisk film, så er hun i hvert tilfælde oplagt til, at du skal træde i karakter og fortælle hende, hvor dejlig hun er og hvor heldig du er, kysse hende intenst og i lang, lang tid, så hendes krop kan nå at komme op i gear, før du så meget som bevæger dine hænder i retning af køn eller bryster.

Hvis hun kigger på dig med det der blik, som siger ’Åh hvor er du dygtig/lækker/stærk,’ så må man håbe du er åndsnærværende nok til at stoppe op og tage handling på det. Hun er åben for dig, hvis du er vågen.

Hvis hun svanser rundt i næsten ingenting for lige at vise dig det senest indkøbte lingeri, så er du en torsk, hvis du ikke fatter dette vink med en vognstang. Tag hende i dine arme, fortæl hende, hvor forførende hun ser ud med - og uden lingeri. Og kys hende så i gulvet.

HERUNDER SEXPERT-TV: Her er kvindernes sikre sextrick

Følg Ekstra Bladet Sexperterne

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sexperterne
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen