Varm Weekend

De værste og bedste engangsknald

Fra nabolir til sex i vandet - one-nighters er både bedre og værre end deres rygte

Sex med en fremmede hører til i toppen blandt vores sexfantasier, og det er en god mulighed for at prøve sig selv af seksuelt, hvis man er midt i en singletid. Vi holder vores sex-drive ved lige i stedet for at gemme den af vejen, indtil den eneste ene dumper ned for vores fødder.

Men for hver en håndfuld fantastiske one- nighters, vi har haft, er det sandsynligvis kun et par af dem, vi husker i detaljer. Nogle, fordi de var ekstraordinært gode, andre, fordi de var tåkrummende pinlige. Vi har samlet historier fra mindeværdige sommer-engangsknald.

Til inspiration eller advarsel – alt efter smag.

1: Chartersex
På en charterferie i Grækenland med min søster mødte vi to hollændere, som så helt vildt godt ud. Vi begyndte at kæreste rundt med en hver. En nat sad vi alle fire nede ved vandet og drak vin.

’Min hollænder’ og jeg gik ud i vandet og endte ved en lille bådebro, hvor vi stod og kyssede med vand til navlen. Han lirkede mine trusser til side og trængte ind i mig, så vi nærmest stod og vuggede frem og tilbage. Det var enormt frækt, også fordi vi var helt stille, for at de andre ikke skulle høre os.

Læs: Mændenes frækkeste engangsknald

2: Kollega
Jeg havde flirtet med en kollega i lang tid, men han boede sammen med en pige, så jeg gjorde aldrig noget ved det. Et par år efter han var stoppet på min arbejdsplads, mødte jeg ham under en bytur.

Han fortalte, at han ikke var sammen med hende mere, og jeg tænkte selvfølgelig: Så er det nu! Jeg syntes nærmest, at det var lidt skæbneagtigt, at vi mødtes igen – også fordi vi ikke bor i samme by.

Det blev bare så kikset. Han var for fuld til at få den op at stå, så vi lagde os til at sove. Om morgenen begyndte vi at kysse med den værste morgen-ånde, og vi havde så den mest kedelige sex. Han lå bare helt tungt oven på mig og masede, så jeg ikke kunne bevæge mig ret meget. Og jeg lå bare og ventede på, at han var færdig, fordi jeg hurtigt kunne mærke, at det ikke ville komme til at fungere.

Læs: Pigernes frækkeste engangsknald

3: Bar
Jeg er på bar med nogle af mine venner, og mens jeg drikker min øl, får jeg i flere omgange øjenkontakt med en kvinde på dansegulvet. Jeg vil gerne danse med hende, men får ikke taget mig sammen.

Efter 20 min. støder jeg på hende på vej ned ad trappen mod toiletterne – hun stopper mig og spørger meget direkte: ’Skal vi aldrig danse’? Jeg tager et fast greb om hende, og fører hende op på dansegulvet. Vi danser i over en time, til vi sveder helt vildt.

Kort efter sidder vi på vores cykler – det ligger tungt i luften, at vi skal have sex, så på plænen foran Statens Museum for Kunst flyver tøjet hurtigt af, og vi går i gang. Ikke dårligt, men der mangler noget. Der er takter til sublim sex, men der er for mange benspænd, for koldt græs på hud, fremmede, der går tæt forbi, absolut fuldskab.

Dagen efter er vi på date – virkelig en kedelig date – og det er, som om vi begge bare gerne vil have fuldbyrdet den sex, der var takter til dagen før, så vi tager hjem til mig og har vild, voldsom, magisk sex. Jeg snakkede aldrig med hende igen, for jeg vidste, magien var væk efter det.

Læs: God krop vigtigst ved engangsknald

4: Slemt
Min værste oplevelse – og det er grunden til, at jeg ikke gider engangsknald mere – var, da jeg tog med en mand hjem. Han kyssede supergodt, og jeg glædede mig til at gå videre, men da vi kom hjem til ham, var der decideret ulækkert med fyldte askebægre og beskidt tøj alle steder.

Og da vi havde taget det meste af tøjet af, begyndte han slå rigtig hårdt på min fisse. Og bide rigtig hårdt. Jeg er slet ikke til SM-sex og prøvede at køre det i en anden retning, men til sidst var der ikke andet at gøre end at rejse mig og gå.

Læs: Ja til sex med fremmede

5: Naboen
Jeg sidder på mit værelse, da det banker på døren. Der står min nabo med en stropløs, stram, sort kjole på og håret sat op. ’Der er noget galt med min vask – kan du hjælpe’.

Jeg spørger, hvorfor hun dog er så stadset op på sådan en hverdagseftermiddag. Hun siger, hendes job kræver pænt tøj. Jeg tænker, det er lidt udfordrende, men o.k. Jeg fikser hurtigt hendes vask, smiler og prøver ikke at være alt for overbærende.

Hun er glad og takker, og vi står lidt akavet et øjeblik, indtil hun byder på et glas vin. Vi drikker hele flasken, og efter en times tid er snakken faldet på sex. Kort efter er jeg i gang med at tage hende op ad væggen. Hun er en seriøs dirty talker – virkelig frækt.

Pludselig brummer dørtelefonen, og hun udbryder ’ups, jeg får besøg af en veninde’. Vi stormer op og kommer i tøjet. Veninden kommer op, og vi falder i snak. Vi bliver alle fulde, specielt min nabo, der falder i søvn. Veninden begynder at blive kælen, og vi kysser.

Jeg bliver helt paf af situationen og kan ikke helt finde mine ben. Jeg kommer i tanke om, at jeg skal bo ved siden af min nabo fra nu af, til jeg ved ikke hvornår, og gider ikke skabe mere drama end højst nødvendigt. I dag kan jeg ærgre mig over ikke bare at have kysset videre med veninden og set, hvor det endte. Og nej – det er ikke fra de grå sider, men fra det virkelige liv!

Læs: Sandheden om engangsknald

6: Nytårsaften
En nytårsaften havde jeg sex med en pige på toilettet. Ligepå og hårdt. Jeg vidste ikke, hvad hun hed. Havde ikke talt med hende i løbet af festen, men vi dansede lidt rundt, og så spurgte hun, om jeg ville med hende. Jeg gik efter hende, og hun smuttede ind på toilettet, hvor vi kyssede lidt, men meget hurtigt vendte jeg hende over vasken og knaldede hende.

Det var frækt, fordi hun var så liderlig og vild, og det var meget kontant. Også bagefter, hvor vi grinede lidt ad situationen og gik ud til de andre igen. Jeg bliver stadig tændt, når jeg tænker på det.

Læs: Singler - sådan får vi sex

7: Alle steder
Efter en fest tog jeg en med hjem. Vi nåede ret langt allerede under taxa-turen og nåede ikke længere end lige ind i opgangen, før vi kastede os over hinanden og var sammen op ad væggen, på trapperne og alle mulige steder, indtil vi gik op og fortsatte i min seng.

Næste morgen havde jeg blå mærker her og der og alle vegne, men vi fortsatte, hvor vi slap, og blev i sengen hele dagen. Det var både sjovt og sexet, og vi så lidt til hinanden et stykke tid, det blev dog aldrig det samme som første gang, så vi endte ikke som kærester.

Læs: Derfor dyrker vi engangsknald

Mest læste i Sex & samliv

Hent flere

Seneste i Signes brevkasse

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen