Line

Dagens Side 9-piger løfter sløret for noget, som mange måske godt kunne bruge et svar på. Hvordan mon man imponerer Line, hvis man har æren af at invitere hende på en date. Til det spørgsmål kan hun da i hvert fald fortælle, hvad man bør holde sig fra.

- En ven troede engang at det var en date, fordi vi var ude og spise en is. Det resulterede så i at vi ikke var venner bagefter. Faktisk har jeg slet ikke været på en rigtig date, så jeg ser frem til at få en jeg kan fortælle om.

Dejlige Line har dog helt styr på, hvordan hun selv kunne forestille sig at sætte en date sammen – og hvordan den rigtige fyr skal være.

- Hvis jeg selv skulle arrangere en date, så skulle det være en tur ud og spise sushi, så hjem og se en film. Måske også en øl. Det skulle selvfølgelig være for en fyr som er ærlig, åben og vigtigst af alt kan vise gensidig respekt. Og så er det da et plus hvis han ser godt ud!

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Holly.jpg Sex og samliv Holly: Femten Forrygende Fredagsfacts

Amalie.jpg Sex og samliv Amalie: Fodbold og dans på baren

gustav.jpg Plus Side 9 har talent: Gustav river pigerne rundt

nicoline- Sex og samliv Sol over Gudhjem: Nicoline fra Bornholm  

9 Hvor mange hjerter vil du give dagens side9 pige

Brugernes bedømmelse 3,66
Hvad er din bedømmelse? Din bedømmelse er modtaget
1
2
3
4
5
6
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen