Årets side 9-pigs 2014 skal kåres, og feltet er nu reduceret til de fem mest populære piger blandt læserne

Læserne har talt, og de fem semifinalister i kåringen af årets side 9-pige 2014 er fundet.

Der var tæt løb i afstemingen der har været i gang siden onsdag, men top 5 er fundet, og her kan i høre en hilsen fra fire ud af de fem piger:

 

September: Josephine

Juli: Anastasiia

November: Rakel

Oktober: Malene

Juni: Michelle

 

Klik videre i galleriet over artiklen for at se alle fem pigers flotte billeder!


Tidligere på måneden var 10 af de 12 kandidater samlet til fotoshoot på Stay i København. Her fik alle læsere også mulighed for at lære pigerne lidt bedre at kende, men hvis du gik glip af udsendelsen, kan du høre mere om de fem semifinalister her:

Michelle var desværre forhindret i at deltage i arrangementet, men du kan finde hendes billede i galleriet øverst i artiklen. 

De fem piger vandt første afstemning blandt læserne, men nu skal i altså til tasterne igen. Feltet skal reduceres til de tre bedste, der alle mødes i finalen den 30. januar på Ekstra Bladet. Stem på din favorit lige her, og skriv samtidig hvorfor, du har valgt lige netop denne pige. Så får du muligheden for at være med til kåringen den 30. januar, og dermed blive en del af finalen i København.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Mette Fleckner Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik