Den 25-årige smuksak er en af de allermest populære Side 9-piger - og hun elsker da også at optræde på side 9. Her er hun tilbage med nye stærke billeder

25-årige Josefine fra København er vores ugeprofil på Side 9, og det er ikke et tilfældigt valg, da den blonde smuksak er en af de absolutte læserfavoritter på kongerigets mest eftertragtede avisside.

Det ses bla. ved, at hun flere gange er blevet kåret til Månedens Side 9-pige og tidligere i år vandt hun tilmed Årets Side 9-pige 2014. Josefine afslører i dag for læserne på EKSTRA, hvad hun ville bruge sin magt til, hvis hun var statsminister for en dag.

–  Jeg går ind for dyrs rettigheder! Alle de dyr vi spiser skal behandles ordentligt og have gode forhold, mens de lever – de fortjener at have det godt, så længe de er blandt os, siger Josefine.

Elsker Ekstra Bladet

Josefine italesætter også i dag, hvorfor hun har valgt at blive Side 9-pige.

– Jeg elsker at arbejde for Ekstra Bladet, for det er noget jeg kender til, og som jeg har fået flere gode oplevelser ud af. Og jeg kan da også godt lide konkurrencen med de andre piger om at vinde titlen som Månedens Side 9-pige.
– For hvis man bliver kåret til Månedens Side 9-pige, så er man jo et skridt tættere på at blive Årets Side 9-pige, og det giver jo alt sammen også lidt gode penge, hvis man vinder.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk