Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel
Side 9

Josefine

I dag fylder Side 9-pigen 40 år, og vi fejrer dagen i selskab med en af vores mest populære Side 9-piger, hvis ikke den mest populære for tiden, nemlig 26-årige Josefine fra København. I dag er det hendes 30. gang i avisen.

- Det er en rigtig stor ære at være i avisen på Side 9-pigens fødselsdag. Side 9 betyder utrolig meget for mig. Jeg har fået en masse uforglemmelige oplevelser og mødt nogle af de sødeste mennesker, siger Josefine.

- Jeg tror, Side 9 er et godt pusterum i hverdagen for rigtige mange mennesker. Folk har brug for at få tankerne væk fra alle de uhyggelige ting, der sker rundt omkring i verden, og som de kan læse om i avisen. Jeg synes, det er fedt, hvis jeg som Side 9-pige, kan bringe et smil frem på læsernes læber, smiler Josefine og tilføjer:

- Rigtig stort tillykke til Side 9-pigen herfra. Jeg vil også gerne sige mange tak til alle de kære læsere, som gennem tiden har holdt hende i live!

Vi fejrer Side 9-pigens fødselsdag med et 12-siders tillæg i avisen. Tak til vores fans, der følger med og bakker op om vores piger. Det betyder alverden - hver dag!

9 Hvor mange hjerter vil du give dagens side9 pige

Brugernes bedømmelse 4,31
Hvad er din bedømmelse? Din bedømmelse er modtaget
1
2
3
4
5
6

Seneste Kl 9-piger

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen