Da Malou-Cheanne debuterede på Side 9 tilbage i maj, fortalte hun om en planlagt tur til USA i løbet af sensommeren. Den rejse er nu udskudt, da hendes klodsethed blev noget af en stopklods.

- Jeg er både superuheldig, så jeg har fået skader på ankel, knæ og håndled. De skader ville være lidt en hindring for min tur, og jeg ville ikke kunne nyde turen ordentligt. Derfor var det bedst at udskyde den, fortæller den kvæstede frækkert.

Nu er den store tur til USA udskudt på ubestemt tid, men planer om tur til foråret er på tegnebrættet. Da intet er bestemt, vil den lækre dame ikke afsløre for meget. Måske hører vi mere om den kommende tur senere på året.

Malou-Cheanne rejser så meget som det er muligt, men har ikke rigtig nogen drømmerejse og -destination.

- Jeg tror ikke rigtig på konceptet drømmerejse. Alle rejser er unikke, så derfor vil jeg aldrig kunne udpege den bedste rejse, jeg har været på. Hver rejse har budt på fede oplevelser og nye spændende mennesker. Alle rejser har lært mig så meget, og har været med til at udvikle mig, forklarer hun.

Burde have klippekort til skadestuen
- Én ting er at det har lagt en hindring i vejen for min tur til USA, men at være så klodset, er en væsentlig del af min hverdag, fortæller hun.

- Forleden tog min klodsethed sådan virkelig overhånd, det var faktisk næsten skræmmende, griner hun og uddyber:

- Jeg havde nogle dage forinden forstuvet mit håndled, ved at banke min hånd ind i en dør. Nogle dage efter gjorde det stadig ondt, men jeg havde en aftale på jobcenteret og skulle på arbejde bagefter. Jeg burde virkelig ikke have planlagt noget den dag, for alt gik seriøst galt.

Den smækre pige griner, og håber at læserne vil grine med hende over beviset på, hvorfor hun burde krones til dronning af de klodsede.

- Jeg skulle bare lige lukke vinduet i min lejlighed, som er præget af lidt flytterod. Jeg bruger selvfølgelig min dårlige hånd, og formår på en eller anden måde, at knalde min næse ind i nogle hylder ved siden af vinduet. Og på vej videre fra jobcentret går det så galt igen, griner Malou-Cheanne og runder sin uheldige hverdagsfortælling af:

- Da jeg gik ned ad en trappe, kunne jeg ikke holde fast i gelænderet på grund af hånden. Så jeg snublede og slog mit ben ret voldsomt. Jeg endte med at humpe rundt på mit arbejde, efter nogle timer måtte jeg kapitulere og tage hjem. Den slags sker så ofte, at jeg burde have klippekort til skadestuen.

Seneste Kl 9-piger

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen