Side 9

Rina Irene

Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

har et gennemsnit på:

4,29 point

2013 er året, hvor dagens 26-årige Side 9-pige Rina Irene er gået sport og fitness-amok. Det hele startede under en floorball-turnering.

– Jeg blev lokket med til at deltage i turneringen som den eneste pige på holdet. Jeg havde det hammersjovt, lyder det fra smuksakken, men her stoppede aktivitetsfesten ikke:

– Jeg blev derefter overtalt til at være med i et 5 km løb 1. Maj, som jeg overraskende nok gennemførte uden træning inden. Puha det var med puls 170+ hele vejen, men det lykkedes. Og så har jeg siden februar trænet i motionscenter 2-3 gange om ugen. Lidt cardio og ellers vægttræning. Det giver resultater.

Det er dog også blevet til lidt sommerferie for Rina Irene, hvor de nærmeste har været i centrum.

– Jeg havde en uges sommerferie i maj, hvor jeg var i Tyrkiet med en veninde. 100% afslapning som var en perfekt start på sommeren. Mine resterende to uger tilbragte jeg med familien.

– Når man har tid til dem man holdet af, skal det udnyttes, right?, slutter Næstved-skønheden.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Mette Fleckner Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik