30-årige Mats: Knalder med kærestens lillesøster

'Når jeg har samleje med hendes søster, føler jeg mig mere levende...'

Kære Signe
Jeg har en dejlig kæreste, hvor vi har været sammen et stykke tid nu. Alt er fint. Dog er der lige noget andet, hendes søster. Hun er smuk ligesom min kæreste, og hun har altid været lun på mig. Vi havde samleje for ikke så lang tid siden, og det var ret dejligt. Jeg står her nu, hvor jeg ikke ved, hvad jeg skal gøre. Jeg er 30, min kæreste er 26 og hendes søster er 23.

Se, Signe, når jeg har samleje med hendes søster, føler jeg mig mere levende. Det er mere intenst. Men jeg har ikke så mange føleleser. Hun er ret smuk og fræk på sin egen måde. Det er, som om jeg ikke kan stå imod. Hvad gør jeg?

Mats

14060320_10210101415872886_1879890903_o.jpg Sexperterne - 13. sep. 2016 Fem gange du ABSOLUT ikke må være utro

shutterstock_454478761 (1).jpg Kys & kærlighed - 21. nov. 2016 Her er de fire forskellige slags utroskab  

Kære Mats
Som jeg ser det, kan du vælge en af to veje.

Du kan enten vælge at tro på, at du ikke kan stå imod og give dig selv fri til at gøre præcis, hvad du har lyst til, når du har lyst til det og lade kismet råde. Måske bliver I opdaget. Måske bliver lillesøster træt af at spille 2.violin og går enten fra dig - så er problemet løst -  eller fortæller lillesøster storesøster det. Så er problemet sådan set også løst.

Det er to mulige scenarier, som kan ske, hvis du “lader problemet løse sig selv”. Jeg kan godt forstå, hvis disse tanker skaber alt for meget uoverskueligt ravage oppe i hovedet. Hvis I når dertil, så er der stor sandsynlighed for at det kan støde en kile af mistro og had ind i søstrenes liv, som måske vil vare ved meget længe i deres liv, længe efter du er holdt op med at tænde på nogen af dem.

Eller du kan beslutte dig for, hvad du tror vil være bedst for dig på længere sigt. Hvilken kurs skal du lægge for at komme derhen, hvor du er den udgave af di gselv, som du gerne vil være? Hvilke handlinger må følge, hvis du ved, hvor du skal hen? Også selvom det koster noget på “fornøjelses”-fronten. D’et som tjener dig bedst, vil som regel også ende med at tjene andre omkring dig bedst.

Kh Signe shutterstock_302476310 (2).jpg Sex & samliv - 11. nov. 2016 S

shutterstock_302476310 (2).jpg Sex & samliv - 11. nov. 2016 ådan vil du føle, når du oplever utroskab

shutterstock_291643292.jpg Kys & kærlighed - 27. okt. 2016 Sådan tjekker du om kæresten er utro

asdasd.jpg Sexperterne - 23. sep. 2016 TV: Bliv en endnu bedre kæreste  

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Mest læste i Signes brevkasse
Hent flere
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Swipebånd Signes brevkasse
Seneste i Signes brevkasse
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere