38-årig mand, der tænder på blesex: Kan jeg komme af med min fetich?

Manden har mødt en kvinde, så nu vil han gerne smide bleen

Hej Signe
Jeg har et måske usædvanligt spørgsmål,  som jeg vil søge dit råd om. Kan man vænnes fra sin fetich? Jeg har en fetich. Jeg kan godt lide at gå med ble på. Det har jeg befundet mig med i mange, mange år. Interessen for den slags kom allerede i mine sene teenageår og har fulgt mig siden. Jeg er 38 nu.

Jeg kender en kvinde, som jeg er dybt forelsket i, og jeg ved, at det ikke er en ting, hun vil leve med. Ja, jeg ved, hun ved det, men hun er også interesseret i mig. Jeg vil gerne hende.

Hilsen en fortvivlet og forelsket mand

Se også: I dag skal du fejre din fetich  

Se også: Læserne: Her går sexgrænsen  

Kære Forelskede og fortvivlede mand
Du siger at hun ved det, men hun er stadig interesseret i dig. Det synes jeg da borger for en vis åbenhed hos hende. Er du sikker på, at hun ikke med tiden ville kunne acceptere, at du går med ble, hvis bare hun får lov til at at se og mærke dig uden?

Vores seksualitet er sjov og helt sin egen fortæller. Mit svar til dig er et stort muligvis.

Det kommer helt an på, hvad du har brugt din ble til - hvilke oplevelser og følelser det har givet dig. Hvis det fx primært har været noget med tryghed eller hemmelighed, så kan en sød og dejlig kæreste, som du har sjov og fræk sex med og som du føler dig meget tryg ved måske erstatte bleen.

Kh Signe

Skærmbillede 2012-09-27 kl. 12.05.18 PM Sex & samliv - 27. sep. 2012 Dennis' sære fetich: Dyrker sex med balloner

Skærmbillede 2016-07-29 kl. 17.54.47.png Verden på vrangen - 29. jul. 2016 Kæresten er babysitter: Hun lever som voksenbaby

Se også: Ingen skam over ble-perversioner

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Mest læste i Signes brevkasse
Hent flere
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Swipebånd Signes brevkasse
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere