Anton tænder på kærestens frække veninde

Signe hjælper den unge mand

SEXPERT-TV: Sådan tæmmer du din lyst til utroskab
1/2
Næste »

-- Herover relateret Sexpert-tv Classic: Lyst til utroskab? Det kan du gøre --

Kære Signe
Min kærestes bedste veninde er en fræk flirtende sag, som jeg tænder helt vildt på. Hvad skal jeg gøre, for jeg har enormt lyst til hende?

Anton

14060320_10210101415872886_1879890903_o.jpg Sexperterne - 13. sep. 2016 Fem gange du ABSOLUT ikke må være utro

Lære Anton
Hvis din kæreste bedste veninde virkelig er din kærestes bedste veninde, så vil hun fortælle din kæreste, at du bager på hende.

Det ville enhver 'bedste veninde'. Og så er du 'toast' og fyret som kæreste. Hvis hun ikke er hendes bedste veninde, vil hun måske hoppe på dig - og så har I begge to et moralsk dilemma at bide tænderne i: fortæller I det eller fortæller I det ikke?

Og hvis den ene ikke fortæller det, kan man så være sikker på, at den anden ikke bryder sammen under bedraget og lader munden løbe på et tidspunkt?

Den eneste farbare vej, en gentleman og (ærligt menneske) kan handle på dette her, er: slå op med din kæreste FØR, du forsøger dig med hendes bedste veninde. Kan du risikere, at hun siger nej tak, og at du så står uden kæreste og uden foxy lady? U bet!

Så overvej lige, hvor tændt du er på hende - og om du skal satse på at slå op med svesken i håb om, at veninden vil have dig, eller om du skal bede din diller tage en chiller, så du kan nyde svesken og opretholde sindsro og god samvittighed.

Kh Signe

  shutterstock_301507700.jpg Signes brevkasse - 13. okt. 2016 Sofie, 23, er træt af kærestens kedelige sex

shutterstock_412399330.jpg Signes brevkasse - 7. dec. 2016 Didde aner uråd: Er min kæreste utro, når han ofte besøger sin eks?

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Mest læste i Signes brevkasse
Hent flere
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Swipebånd Signes brevkasse
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere