Persondata politik

Hjælp - min kæreste vil have smæk

Hun er masochist og tænder på, at der er en Herre, der dominerer, ydmyger og slår hende

 

Hej Signe
Jeg har været sammen med min kæreste i nu fire år. Vores sexliv kørte derudaf i starten, men er med tiden blevet noget rutinepræget. Jeg savner initiativ og glæde fra hendes side og kunne også godt bruge, at hun engang imellem spillede lidt kostbar.

Hun vil ALTID, men det virker ikke til, at hun egentlig er liderlig, hvilket har medført, at jeg ofte har mistet lysten. Derfor har vi det seneste år ikke haft et fungerende sexliv, men blot haft sex en gang om måneden, og uden nogen af os egentlig har nydt det optimalt.

Jeg blev mere og mere bekymret for, om hun mon havde en anden, og spionerede derfor lidt i hendes computer, og fandt et hav af s/m-pornofilm, SMil-artikler og andet s/m-relateret. Jeg konfronterede hende med det, og hun blev meget ked af det, men indrømmede, at hun er masochist og tænder på, at der er en Herre, der dominerer, ydmyger og slår hende.

SLÅ TIL NU:

Få 3 måneder til 43,50 kr.

Se mere og bestil her »
EKSTRA

Få adgang til alt EKSTRA indhold på ekstrabladet.dk for under 1 krone om dagen.

Første uge til 0 kr. Start med 3 simple trin!*

Bestil abonnement
Allerede bruger?

Trin 1 af 3 Oplever du problemer: kontakt support

* Dit EKSTRA-abonnement starter med 7 dage til 0 kr. Herefter koster det 29 kr. pr. 30 dage. Abonnementet er løbende. Du kan stoppe dit abonnement til hver en tid til udløbet af en abonnementsperiode.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Steffan Kærulf Frandsen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik