Signes brevkasse

Hjælp - jeg er en skriger

Hej Signe
Vi er et ungt par i et smukt og stabilt forhold, der prøver at få en lille en. Alt er planlagt og tilrettelagt, vi har snakket om alt lige fra barsel og bleer, til parforhold og kærlighed.

Men der er stadig en ting, som vi simpelthen ikke kan finde en løsning på. Vi har et fantastisk sexliv, og det skal vi også have, når baby er kommet. Problemet er, at jeg (kvinden) er en skriger, så det vil noget, og jeg kan ikke kontrollere det.

Dt synes vi ikke hænger sammen med en lille baby i huset, og vi kan jo heller ikke bare sende baby hen for at blive passet, når den er helt lille. Så spørgsmålet er: Hvordan får vi vores gode sex til at passe ind, når der også er en baby i huset?

Lykkelige hilsner fra De kommende forældre

Kære kommende forælder
Stemmebåndets bevægelser er heldigvis en af de ting, som vi mennesker kan styre med vores bevidsthed i modsætning til fx hjerteslag eller hårvækst. Når vi tror, at vi ’ikke kan styre det’, så handler det altid om, at vi ikke har lyst til at styre det.

Vi føler, at det kræver for meget af os at fx holde fx skrig, bevægelse eller åndedræt tilbage. Vi gider ikke bruge kræfter på at holde det tilbage fordi koster på nydelseskontoen.

Men naturen har indrettet kvinders biologiske belønnings- og afstraffelsessystem, så moren er godt ansporet til at sætte den lilles velfærd før egen nydelse. Men indtil da kan du jo begynde at arbejde med din egen selvdisciplin og gøre forsøget, når gang du har sex.

Alternativt kan I måske flytte de vildeste af sex-akterne så langt væk fra baby, som det nu er muligt for jer. Måske investere i en god, bred sofa i stuen eller have en madras I kan flytte rundt, så kan køkkenet jo også blive et skønt sted at have sex.

Der kan siges mange gode ting om at have et køleskab indenfor rækkevidde. Endelig vil jeg da lige sige, at babyer altså er mere robuste end vi tror, så at vågne ved et skrål fra dig i ny og næ vil ikke give baby ar for livet.

Kh Signe

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Mest læste i Signes brevkasse
Hent flere
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Swipebånd Signes brevkasse
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Prøv Ekstra Bladet+
Med Ekstra Bladet+ får du altid en ekstra god historie. Her kommer vi bag facaden, under overfladen, kigger ind i hemmelige miljøer og byder dig velkommen til virkeligheden
FÅ ALT DETTE MED EKSTRA BLADET+
  • Fuld og ubegrænset adgang til eb.dk
  • Tusindvis af spændende og dybdegående +historier
  • Udvalgte magasiner og e-bøger
  • 5 adgange til din husstand
  • Digitalt avis-arkiv med Ekstra Bladet siden 1904
  • Kæmpe Side 9-univers inkl. tv
Fra
39 kr. /md.

Betal med MobilePay - Ingen binding