Signes brevkasse

Hvorfor får hun ikke skedeorgasme?

Hej Signe
Min kæreste og jeg har været sammen i et par år nu, og vores sexliv er rigtig godt, synes jeg, men der er en ting, der nager mig lidt.

Hun kan kun få orgasme ved at stimulere klitoris, hun siger, at hun ikke kan få skedeorgasme.

Er det rigtigt, at der er kvinder, der ikke kan få skedeorgasmer og kun klitorisorgasmer og nogle kan slet ikke få orgasmer?

Hun hiver sin vibrator med ind i legen hele tiden, ikke at jeg har noget imod det, men det, at jeg ikke kan give hende en skedeorgasme, går lidt imod min mandlige stolthed.

Hilsen migKære Dig
Hvor er jeg glad for dit spørgsmål for det er noget, mange mænd og kvinder stiller sig selv og hinanden.

Jeg har en del kvindelige klienter, som aldrig har oplevet en orgasme, både blandt de helt unge i 20'erne og kvinder op til 60‘erne.

Det er helt rigtigt, at de fleste kvinder kun eller primært får orgasme ved at stimulere klitoris, altså den del som du kan se som en lille tap oven over kønsåbningen.

Den lille superfølsomme tap, kendt som Klitoris, er faktisk kun er toppen af isbjerget, for den er del af et klitorisk væv fyldt med nervetråde, der breder sig ud inde bagved kønsbenet nedad mod lårene og dybt ind i kvinden langs med skedevæggene og om imod anus.

Om kvinden er i stand til at få skedeorgasmer, fx ved at manden stimulerer diverse punkter inde i skeden fx det såkaldte g-punkt, afhænger af flere ting. Dels om det klitoriske væv ligger godt tæt opad skedevæggen, så man kan komme til at massere det og dels af teknik

Det kræver virkelig god kendskab til kvindens skede, noget de færreste mænd OG kvinder har. Jeg vil foreslå, at I bruger nogle timer på at lege opdagelsesrejsende, hvor I virkelig får kortlagt, hvor din kæreste har stor, mindre eller ingen følsomhed inde i skeden.

Prøv forskellige tryk og kærtegn af. Giv jer ekstrem god tid på et sted ad gangen. Det kan nemlig godt tage et par minutters tilvænning, før hjernen fatter skedens besked om at der er berøringen og endnu længere at finde ud at om det er rart, ubehageligt eller måske bare noget uvant.

Kh SigneSe også: Den store orgasmekrig

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Mest læste i Signes brevkasse
Hent flere
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Swipebånd Signes brevkasse
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Prøv Ekstra Bladet+
Med Ekstra Bladet+ får du altid en ekstra god historie. Her kommer vi bag facaden, under overfladen, kigger ind i hemmelige miljøer og byder dig velkommen til virkeligheden
FÅ ALT DETTE MED EKSTRA BLADET+
  • Fuld og ubegrænset adgang til eb.dk
  • Tusindvis af spændende og dybdegående +historier
  • Udvalgte magasiner og e-bøger
  • 5 adgange til din husstand
  • Digitalt avis-arkiv med Ekstra Bladet siden 1904
  • Kæmpe Side 9-univers inkl. tv
Fra
39 kr. /md.

Betal med MobilePay - Ingen binding