Signes brevkasse

18-årig pige besat af analsex

Hej Signe
Jeg er en 18-årig pige, som ikke kan få nok sex. Jeg er lige kommet hjem fra ferie i Spanien. Dernede mødte jeg en sød fyr, som fik mig til at prøve analsex. Men nu er mit spørgsmål til dig. Kan man godt blive så afhængig af det, at man ikke kan tænke på andet?COLOURBOX1560474 Sexperterne - 10. maj 2011 TV: Sådan får du hende med på analsex

Føler jo det næsten er blevet en sygdom for mig. For hver gang jeg møder en fyr i byen, tænker jeg på analsex, og om han er klar på det.. Er bange for det ville ødelægge min fremtid i forhold til et normalt forhold ’sex’ med en fyr.

Kh LilleMarie 1 Sex & samliv - 28. feb. 2011 Analorgasmer er det nye sort

Kære Lille
Når man er 18 år er det heldigvis meget let at blive begejstret for nye ting. Følelser og fornemmelser vil aldrig føles lige så intenst som i teenageårene.

Derfor får jeg tit breve fra unge, der oplever noget så intenst, at de bliver nærmest bange for deres egne følelser. En lille “besættelse” af analsex er ganske ufarlig for din seksuelle og følelsesmæssige udvikling.

Når først voksenlivet sætter ind, mister du lidt af den gave, der ligger i at “dyrke” noget med alle sine sanser. Nyd du kun, at du endnu er i stand til at fokusere og mærke så stærke drifter. Så tag det roligt, din optagethed af analsex skal nok finde et “fornuftigt” leje .

Lad mig høre hvor du er om et år.

Kh Signe2012-05-24_1020 Sexperterne - 22. jun. 2012 TV: 'God røv giver lyst til analsex'

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Mest læste i Signes brevkasse
Hent flere
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Swipebånd Signes brevkasse
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Prøv 30 dage for kun 1 kr.
I hele efterårsferien kan du få et særligt godt tilbud. Du kan få de første 30 dage for kun 1 kr., eller du kan prøve Premium for kun 9 kr. Derefter er prisen hhv. 39 kr. / md for Basis, og 69 kr. / md for Premium.
FÅ ALT DETTE MED EKSTRA BLADET+
  • Fuld og ubegrænset adgang til hele eb.dk
  • Udvalgte magasiner og e-bøger
  • 5 adgange til din husstand
  • Digitalt avis-arkiv med Ekstra Bladet siden 1904
  • Kæmpe Side 9-univers inkl. tv
Fra
1 kr. / md.

INGEN BINDING - BETAL FRA MÅNED TIL MÅNED