Signes brevkasse

Sådan får I et bedre sexliv

Hej Signe
Jeg er for nyligt blevet skilt og har nu fået en kæreste. Jeg elsker ham rigtig højt, og han siger, at han også elsker mig.

Nu er problemet bare, at efter mange år, hvor jeg kun har haft sex med min (eks-)mand, synes jeg, det er svært at vænne mig til at have sex med min kæreste.

Jeg tænker for eksempel meget på, hvad han mon synes om mig, mine evner i sengen, min krop etc. Han er god til at sige, jeg er køn, god, etc, så det er ikke, der problemet ligger.

For nyligt bad han mig dog om at begynde at træne lidt, mens han tog fat i mine ’kærlighedshåndtag’.

Det oversætter jeg til, at han vil have, jeg skal tabe mig. Når jeg spørger, hvorfor han gør det, siger han, at det er, fordi han elsker min krop og vil have, at jeg også lærer at elske mig selv

Så nu jeg helt forvirret: Hvordan får jeg/vi et bedre sexliv, for jeg kan mærke, jeg holder mig tilbage?

Hilsen Ny-skiltCOLOURBOX1593290_777406a.jpg Ekstra Bladet+ 6 kvinder: Sådan føler vi os sexede

Kære Ny-skilt
Du slår hovedet lige på sømmet: hvordan kan vi slappe af og nyde sex, hvis vi er bange for, at vi ikke er er dejlige nok?

Se, her er mænds og kvinders ’vuggegave’ ret forskellige. De fleste mænd har lært at påskønne deres krop, uanset hvordan den ser ud. De er derfor sværere at slå ud, hvis af et ’hint’ om, at salat eller nogle løbeture kunne gøre dem vældigt godt.

Ja, vi ved det jo godt alle sammen - jo bedre form vi er i, jo bedre liv har vi. Men vi kvinder har ofte meget, meget svært ved at modtage et kærligt, velment råd om den slags, også selvom det er fra en, der elsker både os og vores u-perfekte krop.

De fleste kvinder er nemlig udrustet (som du) med en stor usikkerhed omkring vores krop.

Derfor hører vi bestemt ikke det kærlige eller omsorgsfulde i den slags kommentarer, for de rammer lukt ind i vores mindreværd.

Dét, vi hører, er: ’Du er grim og fed - og hvis du ikke taber dig, skrider jeg!’Se også: Kvinde - elsk din k....

Så jeg synes, I skal tale sammen. Giv jer tid til både at tale om din generelle usikkerhed omkring dine evner som elskerinde og omkring din krop. Sæt også ord på din usikkerhed omkring, hvordan han egentligt oplever dig, og hvad han føler for dig.

Jeg tror nemlig også, at der ligger noget der - altså i hvordan han egentligt føler for dig og hvad jeres forhold betyder for ham.

Lyt godt efter, hvad han faktisk siger! Pas på! For din egen usikkerhed og dystre tanker vil være slemme til at blande sig og farve det, han siger.

Kh Signe

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Mest læste i Signes brevkasse
Hent flere
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Swipebånd Signes brevkasse
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Michael Bo Mortensen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Prøv Ekstra Bladet+
Med Ekstra Bladet+ får du altid en ekstra god historie. Her kommer vi bag facaden, under overfladen, kigger ind i hemmelige miljøer og byder dig velkommen til virkeligheden
FÅ ALT DETTE MED EKSTRA BLADET+
  • Fuld og ubegrænset adgang til eb.dk
  • Tusindvis af spændende og dybdegående +historier
  • Udvalgte magasiner og e-bøger
  • 5 adgange til din husstand
  • Digitalt avis-arkiv med Ekstra Bladet siden 1904
  • Kæmpe Side 9-univers inkl. tv
Fra
39 kr. /md.
Ingen binding

Betal med MobilePay eller kreditkort - INGEN binding!