Signes brevkasse

Sådan får du en kæreste

Hej Signe
Jeg er 20 år. Jeg har altid brugt min tid på venner og skole, først nu er mit studerende liv blevet mere roligt - derfor kunne jeg godt tænke mig en kæreste.

Jeg har nu været i gang i fire måneder, har haft kontakt til en del piger, men det har ikke rigtig ført videre. Jeg har i den sidste måned brugt noget tid på nettet. Kan dog konstatere, at dette netdating er for opreklameret.

Jeg er omgivet af mange piger i min hverdag, da det er et pige-domineret studie. Det skal også siges, jeg er aldrig gået desperat ind. Har altid set om pigen har haft gensidig interesse, nogle har. Så hvordan får man egentlig en kæreste?

Hilsen Den lettere irriterede

Kære Lettere Irriterede
Fire måneder er ikke lang tid - undtagen for de unge, de utålmodige og hunde. Der skal timing, god forstand, lidt held og meget tålmodighed til at finde en kæreste, som holder for os. Det er jo ikke en cykel, du skal ha’.

Du lyder jo både ambitiøs, intelligent og følsom. Og når man er det, så er barren jo sat lidt højere, end hvis du nu var komplet ligeglad og bare hovedløst kastede dig ind i et forhold med hvem som helst der gad.

Jeg tænker, at den type pige, som du tænder på, har det på præcis samme måde. De tænker og føler sig for, før de involverer sig på et dybere plan. Så slap af.

Det skal nok komme, hvis du løsner grebet lidt på den mission, du har sat dig for. Vær åben overfor mulighederne fx på dit studie, men stir dig ikke blind på ’missionen’. Nogle gange kommer livets bedste muligheder fra et sted og på et tidspunkt, hvor vi mindst ventede det.

Kh Signe

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Mest læste i Signes brevkasse
Hent flere
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Swipebånd Signes brevkasse
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Prøv Ekstra Bladet+
Med Ekstra Bladet+ får du altid en ekstra god historie. Her kommer vi bag facaden, under overfladen, kigger ind i hemmelige miljøer og byder dig velkommen til virkeligheden
FÅ ALT DETTE MED EKSTRA BLADET+
  • Fuld og ubegrænset adgang til hele eb.dk
  • Udvalgte magasiner og e-bøger
  • 5 adgange til din husstand
  • Digitalt avis-arkiv med Ekstra Bladet siden 1904
  • Kæmpe Side 9-univers inkl. tv
Fra
39 kr. / md.

INGEN BINDING - BETAL MED MOBILEPAY