Hjælp - min kæreste vil have smæk

 
?

Hej Signe
Jeg har været sammen med min kæreste i nu fire år. Vores sexliv kørte derudaf i starten, men er med tiden blevet noget rutinepræget. Jeg savner initiativ og glæde fra hendes side og kunne også godt bruge, at hun engang imellem spillede lidt kostbar.

Hun vil ALTID, men det virker ikke til, at hun egentlig er liderlig, hvilket har medført, at jeg ofte har mistet lysten. Derfor har vi det seneste år ikke haft et fungerende sexliv, men blot haft sex en gang om måneden, og uden nogen af os egentlig har nydt det optimalt.

Jeg blev mere og mere bekymret for, om hun mon havde en anden, og spionerede derfor lidt i hendes computer, og fandt et hav af s/m-pornofilm, SMil-artikler og andet s/m-relateret. Jeg konfronterede hende med det, og hun blev meget ked af det, men indrømmede, at hun er masochist og tænder på, at der er en Herre, der dominerer, ydmyger og slår hende.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik