Signes brevkasse

Hjælp - vi er alt for perverse

Kære Signe
Mig og min kæreste har nok lidt et luksusproblem. Vi har været sammen i et år. De første tre måneder foregik ret normalt, de sædvanlige stillinger som doggy og missionær (havde ikke selv prøvet andre), men efterfølgende fik han mig med på nye, og jeg kommer flere gange hver gang.

Nu når vi har sex, bliver det vildere og vildere og mere og mere risikable steder. Jeg har overtrådt alle grænser, og nu har vi sex, jeg før syntes var perverst og ulækkert, men vi skubber hinandens grænser stort set en gang om ugen, men vi er så ekstreme, at jeg ikke kan se os prøve ret meget mere nyt, så mit spørgsmål er:

Skal vi fortsætte og håbe, det går i sig selv, for missionær og det der er slet ikke nok mere? Eller bør vi sætte farten ned og gå tilbage til almindelig sex? Jeg er virkelig på bar bund og håber, du kan hjælpe.

Mvh L.

Kære Line
Først og fremmest - der er bestemt ikke noget galt med at eksperimentere og flytte på sine grænser, sålænge begge har lyst til det. Du ville blive overrasket over den menneskelige fantasi (jeg bliver det stadig, efter mange år som sexolog) og over, hvad vi menneske kan hitte på og finde nydelse ved, især når vi er helt trygge ved hinanden.

Men I skal selvfølgelig også passe på hinanden og på jer selv. Jeg tænker, at når du sender et brev til mig, så er det, fordi du begynder at ane , at der faktisk findes en grænse/alarmklokke inden i dig.Se også: Derfor er vi til s/m

Måske ikke så meget for hvilken slags sex I dyrker, men for om jagten på det vildeste sex kommer til at overskygge alt andet i forholdet. Det er da ikke så tosset at være opmærksom på ubalancer. For selvfølgelig kan det ske.

På samme måde som vi kan blive alt for fokuserede på at skabe penge hjem til alle de ting, vi drømmer om sammen eller så optagede af at passe på børnene, at vi glemmer at pleje kærligheden og intimiteten med hinanden.Se også: 6 x sex du burde undgå

Går der alt, alt for meget sport i sex’en, så ryger nærheden og måske til sidst kærligheden. Jeg synes ikke, I skal holde op med at lege og eksperimentere, men måske også indføre intime lege, hvor formålet er at være 'farligt åbne' sammen. Det er ofte langt sværere end selv de vildeste sex-moves.

Prøv fx at sidde i en omfavnelse ansigt til ansigt med ham oppe i dig og dine ben rundt om ham. Lad jeres kroppe glide så meget tilbage, at I kan se hinandens ansigt helt tydeligt. Hvil evt med hænderne bag dig. Sid nu helt stille i 10 min, mens I kigger ind i hinandens øjne med helt åbne, men stille ansigter. Ingen smil, grimasser etc. Bare det rå, nøgne ansigt, mens han penetrerer dig. Falder hans erektion, så lad den bare blive blød inden i dig. Fokus skal være på at kigge IND i den andens øjne og være åbne og tætte.

Øvelsen kan også laves med tøj på. Den kræver som regel lidt øvelse, før begge to virkelig tør være tilstede med sindet virkeligt åbent for den anden. Det er ikke for alle denne slags 'ekstrem intimitet - ja faktisk kun for folk, der kan lide/tør at flytte grænser i deres kærlighedsforhold.

Kh SigneAOPD-004384 Sexperterne - 21. feb. 2012 Derfor er missionæren bedst

Læs også

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Mest læste i Signes brevkasse
Hent flere
Seneste Nyt
Mest læste
Swipebånd Signes brevkasse
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Januar-udsalg på EKSTRA
Få adgang til denne artikel + mere end 2000 andre spændende historier for under 1 krone om dagen. Kom tæt på aktuelle begivenheder, kendisser, sport, krimisager, trends og meget mere...
ALT DETTE FÅR DU FOR KUN 1 KRONE OM DAGEN
  • Over 2.000 historier tilgængelig på mobil, tablet og computer
  • Opdateringer 24 timer i døgnet - Nye artikler hver dag
  • Ekstra Bladets avis-arkiv fra 1904 frem til gårsdagens avis
  • Særlige fordele - Rabat på SpotDeals, gratis e-bøger og events

1 kr. for de første
30 dage

Nem betaling - Ingen binding – Tilbuddet gælder KUN nye kunder