Casper: Den vil ikke op, når jeg skal op i hende

Sexologen hjælper ung fyr med præstationsproblemer

SEXPERT-TV: Potenstræningen med Jakob Kærgaard
1/2
Næste »

- Over spørgsmålet her relateret Sexpert-tv: Styrk din potens --

Hej Signe
Jeg har mødt en sød pige, og vi har prøvet at have sex. Men ved ikke, hvad der går galt, for jeg kan ikke rigtig få den op at stå, når jeg skal op i hende.

Der er ikke noget galt under forspillet, men jeg ved ikke, om det fordi jeg er for opsat og tænker alt for meget på at gøre hende tilfreds i sengen. Jeg håber, du kan hjælpe med nogle svar.

Mvh Casper

2015-12-15_1246.png Sexperterne - 15. dec. 2015 TV: Gaven til manden, der vil have fuld kontrol i sengen  

Kære Casper
Jo, jeg tror netop, at det er fordi du bekymrer dig for meget. Du vil SÅ gerne være en god elsker og gøre hende tilfreds, og så begynder du at bekymre dig om din erektion - og så gider din pik ikke rigtigt være med.

Jeg vil foreslå, at du giver den en pause fra at skylle præstere. Lav alt andet end penetretion nogle gange. Kvinder synes jo generelt, at mænd tror, at deres pik er en tryllestav og glemmer, at de fleste kvinder langt hellere vil kæles for og slikkes end have samleje. De fleste kvinder synes at forspillet, faktisk er det bedste ved “spillet”.

Noget andet du kan gøre er at begynde at fordybe dig i at mærke, virkeligt mærke, hvordan det føles/smages/opfattes fx at blive slikket på øret, nevet i brystvorten, duften af hendes køn eller at blive rørt ved på både på kroppen og på dine kønsdele.

Du skal øve dig i at glemme at skulle gøre og tillade dig selv at tage imod dét, som pigen gerne vil, at du skal opleve, eller hvad det du selv gør, gør ved dig. Hvis du kan lære at virkelig fokusere på at nyde, så vil din pik slappe af og blive bedre til at nyde det hele også.

Kh Signe

shutterstock_316766624.jpg Signes brevkasse - 26. aug. 2016 Tænk dig til hårdere rejsning  

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Mest læste i Signes brevkasse
Hent flere
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Swipebånd Signes brevkasse
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere