Fyr i panik over lille penis: Tør ikke have sex med kæresten

'Jeg har en virkelig lille penis, og jeg tør virkelig ikke stå frem,' skriver den unge som mand, som Signe råder

Sexpert-tv: Bedre sex med lille diller
1/2
Næste »

-- Over artiklen her relateret Sexpert-tv: Sådan får I bedst sex med en mindre penis --

Kære Signe
Jeg har en sød kæreste, som jeg har været kæreste med i tre måneder nu. Hun er rigtig hjælpsom og forstående over for mine tidligere problemer her i livet. Men der er flere ting, vi ikke har prøvet i vores forhold, som de fleste kærester ville have prøvet tre måneder inden i forholdet; nemlig at sove sammen og have sex. Jeg har en virkelig lille penis, og jeg tør virkelig ikke stå frem.

Hvad skal jeg gøre? Og hvordan skal jeg fortælle hende det? Jeg tror, at hun er ved at blive 'utålmodig', og jeg vil heller ikke miste hende af den årsag.

Christian

shutterstock_97464305aaa.jpg Signes brevkasse - 1. jul. 2016 Peter har 17 centimeter, men frygter kæresten vil have større penis

shutterstock_388496827.jpg Ekstra Bladet+ Fortvivlet mand: Kæresten vil prøve større pik  

Kære Christian
Mænd har sjældent en helt så lille penis, som de frygter. For det første har I en lidt forvredet, eller måske jeg skulle “forstørret”, opfattelse af, hvor store de andre mænds penisser er - og hvor små jeres egne er i forhold til. Jeg har endnu ikke mødt en ung mand, som ikke var bange for, at han var for lille og for at blive afvist, grinet af eller bagtalt af samme grund.

For det andet - hvilket måske er nok så vigtigt, hvis du gerne vil have en pige-kæreste, så er de fleste kvinder ret ligeglade med jeres penis. Jo, det er fint og dejligt at I har en, men at fyren er lækker, kærlig, ærlig, respektfuld, betænksom og er god med sine hænder (hvis du forstår, hvad jeg mener) står meget højere på listen, der sætter pigers hjerter (og skød) i brand.

Du er nødt til at stikke hovedet ind i løvens hule. Do or die, som man siger. Kan du risikere, at hun synes den er lille? Ja. Kan du risikere, at hun har sex med dig og ikke føler sig særligt sexet, fordi hun har svært ved at mærke dig, ikke mindst hvis du er lidt nervøs undervejs? Ja. Men omvendt du kan også risikere, at hun synes, du er skøn og er mega-lettet over, at I endeligt har taget skridtet.

Kan du risikere, at hun forlader dig, hvis du bliver ved med at undvige og bortforklare? Absolut ja. Og hvad der er værre - hun vil forlade dig, fordi hun tror, at du ikke er rigtigt interesseret i hende - at hun ikke er god nok til dig.

Så for alles skyld. Tag fat i dig selv. Snak med hende først - eller bare hiv hende med i soveværelset en dag, hvor I kan sove længe - og find ud af det. Livets ur tikker min ven og hvert sekund du tøver, får du ikke igen.

Kh Signe

shutterstock_593500376.jpg Sex & samliv - 7. mar. 2017 Glem piller og penis: Her er løsningen på kvinders lystproblemer

lille penis cocktail.jpg Sex & samliv - 30. mar. 2017 Joan søgte tre små dillere: Hun fik 21

Læs også

kommentarer
Vis kommentarer

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Mest læste i Signes brevkasse
Hent flere
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Swipebånd Signes brevkasse
Seneste i Signes brevkasse
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere