Sexologen til sød og kraftig mand: Sådan får du en kæreste

Kan det virkeligt passe, at den søde, men overvægtige fyr er så uønsket som partner? spørger ensom mand

  • (Foto: shutterstock.com)
(Foto: shutterstock.com)

Kære Signe
Jeg har altid været en ret kraftig fyr. Jeg har bestemt ikke haft let ved at finde hende, der ønskede at være min partner hverken rent sexuelt eller som mere permanent partner. Kan det virkeligt passe, at den søde, men overvægtige fyr er så uønsket som partner, når nu der er så mange i datingverdenen, der giver udtryk for, at det er det, indre der tæller?

Den opgivende bamse

Se også: Kvinder er lede - her er beviset  

Se også: Dit kæledyr gør dig sexet  

Kære Bamse
Giv ikke op! Du er ikke alene. Folk i alle aldre, i alle befolkningsgrupper, i alle egne af Danmark og i alle vægtklasser klager over, at det er svært at finde den store, ægte kærlighed. Men faktisk leder mere end halvdelen af os efter den. De fleste har enten endnu ikke fundet den - eller skal i gang med at lede igen.

Jeg synes, at du skal øge dine chancer for at finde hende ved (også) at oprette profiler nogle af de mere utraditionelle steder som fx xlpeople.dk eller xl-dating.dk, hvor folk i mange forskellige størrelser søger hinanden.

Du kan også gå den modsatte vej med fx uglydating.dk, der har en skøn, humoristisk tilgang og hvor det netop ikke handler om den ydre indpakning, men om de indre værdier. Selv om vi alle fanges af det ydre; et smukt smil, et frækt blik, smukt hår, lange ben, små bryster, bløde kurver, rødt hår - ja hvad det nu er som i første omgang fanger opmærksomheden, så er det jo den vi er, det vi rummer, som kan fastholde den opmærksomhed.

Når du opretter profilen, så sørg for at fylde den med ting, som er dig. Fortæl om det du brænder for; er det fluefiskeri, så beskriv hvad du oplever derude i naturen, hvad du ser, hører, tænker og især om det føles. Hvis det er at spille floorball med gutterne, så beskriv det for “hende”, så hun kan se det sjove, farten (eller manglen på samme), dufte sveden, høre jeres råben og stønnen, så hun føler hun er med som tilskuer. Hvis du elsker film - samme fremgangsmåde.

Vi bliver altid lidt forført, når andre kan fortælle levende om deres egne passioner. Når vi hører, at folk har et liv, som gør dem glade. For hvis de er i stand til at gøre dem selv glade og føle passion, så har de måske lyst og evner at være passionerede med os? Og dét gider vi jo godt.

Og så lige til slut. Det tager længere tid at finde den eneste (næste) ene, end de fleste tror, at det må tage. Men tænk lige efter. Når vi er ude ovre den første ungdom, ja så har man bare ikke længere det store udvalg lige under næsen som var tilfældet, da vi gik i skole. Tænk bare på, at dengang var der måske var 15 piger i hver klasse, 3-4 klasser på hvert trin og 1-2 skoler i vores del af verden, foruden sportsklubberne, ungdomsklubberne osv.

Det altså tager tid at finde en ægte prinsesse, når man er blevet voksen. Der skal kysses nogle frøer. Sæt igang!

Kh Signe

Se også: Seks grunde til at hade dating

Se også: Her fejler du med netdating  

Se også: Sådan bliver du kæresteklar

Læs også

Skriv til Signes brevkasse

Skriv dit spørgsmål i feltet. Beskriv dit problem og husk din alder og klik på knappen 'Send'. Du bestemmer selv, om du vil være anonym. Vi forbeholder os retten til at redigere og offentliggøre dit spørgsmål. Ingen får svar direkte, idet de udvalgte breve bringes her.

Mest læste i Signes brevkasse
Hent flere
Seneste Nyt
Mest læste
Swipebånd Signes brevkasse

Signe V. Bentzen

Seneste i Signes brevkasse
Hent flere
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste i Sex & samliv
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen