Skole

Nyhedsugen 2015: Vinderne er fundet

Så er vinderne af den interne konkurrence hos Ekstra Bladet fundet.

Da der har været stor tilslutning hos Ekstra Bladet i år, har vi fået lov til at kåre 3 vindere af 6.-7.-puljen samt 3 vindere af 8.-10.-puljen.

Vinderne - af de 4000 kr. til klassekassen, et års online abonnement til Ekstra Bladet, Politiken og Jyllandsposten, samt en nominering til den landsdækkende konkurrence hos AIU - er:

6.-7. klasse:

 8.-10. klasse:

Ovenstående aviser går videre til den landsdækkende konkurrence hos AIU, hvor de deltager i konkurrencen om 25.000 kr. til en tur til klassen. I starten af januar får vinderne af konkurrencen for 6.-7. klasse og 8.-10. klasse direkte besked, og torsdag den 21. januar 2015 inviteres vinderklasserne af den landsdækkende konkurrence til Københavns Rådhus for at få overrakt præmien.

I vores bedømmelse af de mange indsendte aviser har vi lagt vægt på, hvor godt I kom rundt om emnet 'Spor', og om I viste flere journalistiske genrer. Særligt har vi vægtet, om I mestrer at skrive journalistisk og tilsigter objektivitet – og har veldokumenterede påstande i jeres artikler.

Bredt og korrekt kildebrug, kreativitet, gode fotos og layout har også været en væsentlig del af bedømmelsen. Kravene var altså samlet set ganske skrappe, så I kan være stolte af jeres resultat.  

Stort tillykke til vinderne og tusind tak til alle, der har deltaget.

(vinderne er blevet informeret)

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sport
Hent flere