Nyheder

Drengenes prisvindere

Fynsk glæde: Hunderups Xavi blev hædret af Michael Laudrup

  • Michael Laudrups Teknikerpris røg til Fyn. (Foto: Thomas Sjørup)
Michael Laudrups Teknikerpris røg til Fyn. (Foto: Thomas Sjørup)
 

Efter en hæsblæsende drengefinale kunne de forskellige priser være gået til flere forskellige spillere. Der var dog en flok drenge, der gjorde sig særligt bemærkede.

LÆS OGSÅ: Årets vindere

Gav den alt
Fighterpokalen gik til Ellemarkens anfører: Sadik Krdzic med 10-tallet på ryggen. Han var en smule anonym i første halvleg, men i de sidste 30 minutter fik han spillet sig op.

Fairplay-prisen gik til en anden Køge-dreng: forsvarsspilleren Mathias Larsen. Han lukkede for det meste flot af nede i forsvaret og var samtidig dygtig til at gå med frem og true. Han havde blandt andet et udmærket skudforsøg med slutningen af kampen.

LÆS OGSÅ: Sikker sidste skanse

Den fornemmeste af priserne, Michael Laudrups Teknikerpris, røg til Hunderups fordeler på midtbanen: Johan Emil Østergaard. Hans suverænitet var stor på midten. Han var her, der og alle vegne. Fordelte spillet. Satte i løb selv. Fuldt fortjent, at han, af Laudrup selv, modtog Teknikerprisen.

Sikker sidste skanse
Man of The Match-prisen tog Christian Sørensen sig sikkert af. Vinderen besluttes af tilskuerne, og man kan ikke fortænke dem i at vælge Hunderups keeper. Han spillede intet mindre end en brandkamp i Parken. Helt uimponeret gik han til opgaven.

Læs også Skolefodbold

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Kim Vangkilde Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik