Nyheder

Drengenes prisvindere

Fynsk glæde: Hunderups Xavi blev hædret af Michael Laudrup

  • Michael Laudrups Teknikerpris røg til Fyn. (Foto: Thomas Sjørup)
Michael Laudrups Teknikerpris røg til Fyn. (Foto: Thomas Sjørup)
1 af 1

Instagram#skolefodbold

Skolefodbold på facebook

 

Efter en hæsblæsende drengefinale kunne de forskellige priser være gået til flere forskellige spillere. Der var dog en flok drenge, der gjorde sig særligt bemærkede.

LÆS OGSÅ: Årets vindere

Gav den alt
Fighterpokalen gik til Ellemarkens anfører: Sadik Krdzic med 10-tallet på ryggen. Han var en smule anonym i første halvleg, men i de sidste 30 minutter fik han spillet sig op.

Fairplay-prisen gik til en anden Køge-dreng: forsvarsspilleren Mathias Larsen. Han lukkede for det meste flot af nede i forsvaret og var samtidig dygtig til at gå med frem og true. Han havde blandt andet et udmærket skudforsøg med slutningen af kampen.

LÆS OGSÅ: Sikker sidste skanse

Den fornemmeste af priserne, Michael Laudrups Teknikerpris, røg til Hunderups fordeler på midtbanen: Johan Emil Østergaard. Hans suverænitet var stor på midten. Han var her, der og alle vegne. Fordelte spillet. Satte i løb selv. Fuldt fortjent, at han, af Laudrup selv, modtog Teknikerprisen.

Sikker sidste skanse
Man of The Match-prisen tog Christian Sørensen sig sikkert af. Vinderen besluttes af tilskuerne, og man kan ikke fortænke dem i at vælge Hunderups keeper. Han spillede intet mindre end en brandkamp i Parken. Helt uimponeret gik han til opgaven.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik