Nyheder

Har du glemt finalen?

Huskekage: Så genopfrisk hukommelsen her, for vi har ikke

  • Glæden var stor hos Hunderupskolen efter sejren. (Foto: Thomas Sjørup)
Glæden var stor hos Hunderupskolen efter sejren. (Foto: Thomas Sjørup)
1/2
Næste »

Det er ikke mere end lidt over tre måneder siden, finalerne i sidste års jubilæumsturnering blev spillet. Det gik løs i Parken mellem drengene fra Hunderupskolen og Ellemarkskolen, og pigekampen var en dyst mellem Kolind Centralskole og Nexø Skole.

Topscorer-darlingen
Pigekampen blev spillet først. Her var der aldrig den store tvivl om kampens vinder. Kolind-tøserne var simpelthen for gode. Specielt én pige tog sig af kampen og styrede parken: Topscorerdronningen Janne Kildal Brouer. Hun lukkede og slukkede det bornholmske håb på blot 17 mintuter. Så havde hun tegnet sig for at vaskeægte hattrick. I Parken. Det er der ikke mange, der kommer til at opleve. Resten af kampen bølgede frem og tilbage. Uden flere mål.

Dermed kunne de jyske piger lade sig hylde, da der blev fløjtet af efter 60 intense minutter. Nexø-pigerne havde bragt Bornholm i finalen for første gang nogensinde og havde spillet en fremragende turnering. I finalen kunne de dog ikke stille noget op.

LÆS OGSÅ: Årets vindere

Efter lidt underholdning var det det så drengenes tur. Fynske Hunderup mod sjællandske Ellemark. Den kamp var mere jævnbyrdig. Ikke desto mindre kom Hunderup foran efter kun et par minutters spil. Casper Borgaard sendte bolden i nettet. Resten af halvlegen blev en lidt taktisk præget affære, hvor ingen af holdene satsede alt for meget. I anden halvleg kom der så mere gang i den.

Otte minutter inde kunne en af kampens store oplevelser, Hunderups Amir, bringe sit hold på 2-0 efter en flot solotur. Derefter vågnede Ellemark op, men kun i glimt. De fik da også reduceret ved Stefhane Frederiksen, men mere blev det ikke til. Dermed røg drenge-pokalen til Fyn.

LÆS OGSÅ: Sådan gik finalerne

Nu åbner vi op for en ny turnering. Der skal findes nye vindere. Og det kan lige så godt være DIN skole, der til foråret står i finalen. Sørg for at få tilmeldt dig med det samme.

Bliv fan på Facebook

Prisvinderne

Pigerne

Fairplay-prisen
Nexø Skoles Frederikke Hansen

Fighterpokalen
Kolind Centralskoles Anna Louise Kristensen

Michael Laudrups Teknikerpris
Kolind Centralskoles Janne Brouer

Drengene

Fairplay-prisen
Ellemarkskolens Mathias Larsen

Fighterpokalen
Ellemarkskolens Sadik Krdzic

Michael Laudrups Teknikerpris
Hunderupskolens Johan Emil Østergaard

Læs også

Læs også Skolefodbold