Nyheder

Velkommen til skolefodbold 2012/13

Dørene slås op: Så står den snart på skolefodbold landet over

  • Glæde og sammenhold er noget af det bedste ved Ekstra Bladet Skolefodbold. Det vil du ikke gå glip af, vel? (Foto: Henrik Schou)
Glæde og sammenhold er noget af det bedste ved Ekstra Bladet Skolefodbold. Det vil du ikke gå glip af, vel? (Foto: Henrik Schou)
1/2
Næste »

Eller lige om lidt i hvert fald. I takt med landets folkeskoler starter op igen efter sommerferien, kan eleverne landet over glæde sig til igen at skulle tage støvlerne på for spille skolefodbold. Glæde sig til sammenholdet med kammeraterne. TIl at repræsentere skolen. Det hele.

LÆS OGSÅ: Sådan tilmelder du dig den nye turnering

Derfor bør du tilmelde dig og din skole NU. Lige med det samme. Så er I med, når der trækkes lod til 1. runde og det hele går i gang i slutningen af august. Sidste dag for tilmelding er 20. august. Der er altså 13 dage til. Hiv fat i din lærer med det samme, så han kan sørge for, I er med i år. Til skolefodboldturnering nr. 51 i rækken.

Sidste år løb fynske Hunderupskolen med drenge-guldet, mens Kolind Centralskole tog sig af det på pigesiden. I år kan det blive dig og din skole.

LÆS OGSÅ: Reglementet

Vi glæder os meget til at give Danmarks skoleelever verdens største skoleturnering. Er I klar til festen? Det går løs lige om lidt. Indtil da kan du læse alt om turneringen her på siderne - og finde masser af spas og billeder på vores Facebook-side.

Velkommen! Det bliver stort. Igen i år!

Turneringens opbygning

Efteråret
Her spilles der knockout-kampe. Knald-eller-fald. Vinder man sin kamp, ryger man videre til næste runde. I november spilles der kredsfinaler. Det er sidste runde, inden de forskellige kredse skal begynde at møde hinanden.

Foråret
Nu er der kun de allerbedste tilbage. Ingen badebilletter. Otte drengehold og otte pigehold. Der spilles kvart- og semifinaler, inden de fire finalister er fundet.

Læs også

Læs også Skolefodbold