Nyheder

Find historien fra din kamp

Led løs: Med få klik kan du læse artikler om netop din skole

  • Hvis din skole har spillet, kan du finde historien om din kamp. Foto: Henrik Schou
Hvis din skole har spillet, kan du finde historien om din kamp. Foto: Henrik Schou

Turneringsstarten er over os. 1333 hold er klar til start. Det samme er vores dygtige referenter, der er ude til hver eneste kamp. De sørger for at skrive en artikel fra netop din skoles kamp.

Se også: Alle kredse klar: Sådan arrangeres første kamp

Artikler fra alle kampe
Du kan som udgangspunkt finde en historie om din kamp samme dag, som den er spillet. Der kan dog være tilfælde, hvor den først kommer dagen efter. Det er desværre ikke muligt at søge sig direkte frem til historien, men vi har forskellige måder, som du kan finde artiklen om din kamp på.

- Du kan bruge søgefeltet på eb.dk 
Gå ind på vores forside og søg i feltet, der ligger ca. midt på siden. Skriv din skoles navn i feltet og se, hvad der kommer frem af artikler.

- Find historien i kredslisten
Hvis du ved, hvilken kreds din skole hører til, kan du nederst på siden finde lister med de seneste historier fra hver enkelt kreds.

Hvis ingen af de to måder fungerer, så er det bedste råd at bruge google. Hvis du eksempelvis kommer fra Frederiksborg Byskole, så prøv denne søgning:

Frederiksborg Byskole + skolefodbold + 2016

Se også: Find din skole

Smut forbi Facebook
Vi kan desværre ikke smide alle historier på Facebook, men mange ryger derind. Så der kan du også søge efter artiklen om din skole.

Se også: Tip os med en god historie

Læs også

Læs også Skolefodbold