.

carlsberg sportmaster adidas billys
Fyn

Altid på udebane

Byens hold: Lillebæltskolen måtte til Nørre Åby for at spille hjemme

1/2
Næste »

Lillebæltsskolen er en typisk byskole placeret i Middelfart-centrum. Det betyder, at skolen ikke umiddelbart har adgang til store grønne arealer og fodboldbaner. Derfor blev holdets hjemmebanekamp i 1. runde mod Nørre Åby spillet i... ja, Nørre Åby. Udeholdet spillede dermed hjemme.

Lækker kulisse
Det var dog en rigtig flot bane - med dertilhørende tribuner - Lillebælt-drengene fik som deres hjemmebane for en kort bemærkning. Nørre Åby Stadion er rigtig flot. Vejret var dog ikke med de to hold. Der var dømt gråvejr og en meget kraftig blæst på tværs af banen.

Læs fakta om kampen

Det gav de to hold problemer med at styre bolden.

LÆS OGSÅ:Vind en iPhone 4

Spillede lige op
Det blev en kamp mellem to hold, som styrkemæssigt stod rigtig godt til hinanden. Derfor blev det en rigtig spændende dyst. Og medrivende for de fremmødte fans.

Nørre Åby scorede kampens første mål i 1. halvleg, da man udnyttede en perfekt kontra-chance. Der skete ikke rigtig mere i 1. havleg. Et udnøvendigt gult kort reducerede Nørre Åby til 10 mand i starten af 2. halvleg, og det overtal udnyttede Lillebæltsskolen til at reducere. 1-1.

I slutningen af kampen var Lillebæltsskolen skarpest og kunne lukke kampen med to yderligere mål til 3-1, som blev kampens slutresultat.

Løfterne fløj
- Når vi længere end 4. runde, så skal vi have hele skolen med ud og skabe en hjemmekamp, sagde Lillebæltskolens træner efter kamp.

Cristian Eriksens gamle skole er nu videre til 2. runde.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen