Fyn

Var svære at modstå

Forærede sejren væk: Det blev alt for vanskeligt at omsætte chancerne til mål

  • Hældagerskolens piger kunne ikke stå for Mølholm Skoles pigers store pres og mange skud på mål. Foto: Henning Hansen
Hældagerskolens piger kunne ikke stå for Mølholm Skoles pigers store pres og mange skud på mål. Foto: Henning Hansen

Hældagerskolens piger var på hjemmebane, da de mødte Mølholm Skoles piger.

Værterne var gået videre efter at have vundet 2-1 i den seneste kamp, mens gæsterne havde hevet en sejr hjem på hele 11-0 i deres seneste kamp. Det skulle vise sig, at der også ville blive scoret mange mål i denne kamp.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Snuppede smal sejr

Åbnede ballet
Kampen kom lidt rodet i gang med en del spil på midten af banen med mange spillere omkring bolden. Men ud af det blå bankede Mille Bach bolden på overliggeren.

Lidt tidligere havde en af kampens store profiler og anfører Sophia Andersen testet forsvarerne med sin gode boldomgang, men det var også uden held. Det skulle dog blive Sophia, der åbnede målfesten for gæsterne.

Efter en flot 1-2 kombination med en anden af udeholdets profiler Marie Kjøllhede fik Sophia bolden skudt ind bag keeperen Lykke fra hjemmeholdet.

Anden gang målrammen blev testet var, da Mille havde afdriblet forsvaret. Sophia ville ikke holde sig tilbage og testede venstre stolpe med et godt skud.

Udeholdets piger fejrede den store sejr efter kampen. Foto: Henning Hansen Udeholdets piger fejrede den store sejr efter kampen. Foto: Henning Hansen
Se også: Nettede seks gange

Bragede igennem
Mille skulle dog få gang i målscoringen kort efter via en flot bold fra Marie Kjøllhede til 2-0.

Værternes Julie skulle nu få en lille hovedrolle i de næste aktioner. Først hindrede hun flot Sophia i at score, men pådrog sig et vrid og kom først ind lidt senere for at fælde Sophia ulovligt i feltet.

Marie tog sig af sparket, men keeperen Lykke reddede skuddet midt i målet.

Halvlegen sluttede med lidt opvisning fra Sophia Andersen. Først med en flot scoring og derefter et flot gennembrud helt til mållinjen hvorfra hun sendte en sukkerbold ind til Mille Bach, der nemt gjorde det til en pauseføring på 4-0 til gæsterne.

Se også: TV: Håneretten i hus

Velfortjent sejr
Anden halvleg var dårligt nok fløjtet i gang, før Sophia fortsatte, hvor hun sluttede første halvleg. Og så var det 5-0.

Milles sigtekorn stod nu korrekt. En flot bold i dybden fra Sophia udnyttedes fornemt til 6-0.

Marie Kjøllhede ville nu selv forsøge sig efter rigtig stort arbejde på midtbanen, og med vinden i ryggen sparkede hun flot bolden i kassen på et langskud.

En anden af sliderne på midten var Cecilie Bjerregaard, der ikke ville stå tilbage for sin midtbanekollega og scorede til 8-0.

Kampens sidste scoring tilfaldt hjemmeholdets hårdt kæmpende anfører Johanne Vibaek, der desværre fik sidste ben på et flot sparket hjørnespark. Disse stod Marie for gennem næsten hele kampen og næsten alle blev flot sparket ind i feltet, hvor de ofte førte til farlige situationer for værternes keeper og forsvar. Udeholdet er nu videre med en 9-0, og det var helt fortjent.

KAMPFAKTA:

Resultat:

Hældagerskolen - Mølholm Skole, 0-9

 

Prisvindere:

Fidusbamse:

Johanne, Hældagerskolen

Marie Kjøllhede, Mølholm Skole

 

Fairplay-håndklæde:

Mathilde D., Hældagerskolen

Læs også

Læs også Skolefodbold