.

carlsberg sportmaster adidas billys
Jyllandmidt

Højvang hev den hjem

Holdt buret rent: Selvom Skovbakke-pigerne pressede på, fik de ikke bolden over stregen

  • Fra venstre ser man super-spillerne: Ida, Cecilie, Diane og Emma. (Foto: Per Lysdahl)
Fra venstre ser man super-spillerne: Ida, Cecilie, Diane og Emma. (Foto: Per Lysdahl)
1/2
Næste »

Skovbakkeskolen og Højvangskolens piger var begge nået til 3. runde, og kampen idag i Odder skulle afgøre, hvem der skulle have fornøjelsen af at nå 4. runde.

Gæsterne fra Højvangskolen sad på det hele i 1. halvleg. Hjemmeholdet havde nok i at forsvare sig, og det lykkedes kun at holde gæsterne fra scoring i 5 min. Én af udeholdets farlige spydspidser Cecilie Nielsen tog sagen i egen hånd, driblede gennem forsvaret og scorede til 1-0. Samme spiller gjorde det til 2-0 i det 16. min. og da Amalie Lassen i det 25. min. kanonerede boldet i nettet til 3-0, troede alle, at det nemt kunne ende med en stor sejr til Horsens pigerne.

LÆS FAKTA OM KAMPEN HER

SE OGSÅ: Piger: Højvangskolen - Brædstrup Skole

Forvandlet i pausen
Men i pausen fik Skovbakkeskolen´s træner Hans Flytkjær pumpet ny energi og selvtillid ind i sine spillere. 'I må ikke tabe bolden så hurtigt, og I skal sprede spillet lidt mere ud. Hold humøret oppe, vi giver ikke op', var de formanende ord fra træneren.

LÆS OGSÅ: Én for alle

Og det hjalp tilsyneladende. Skovbakkeskolen´s piger var som forvandlet efter pausen. Spillet blev presset mere og mere op på Højvangskolens banehalvdel, og med lidt held havde flere gode målchancer også givet mål, og dermed skabt spænding om resultatet. Højvangskolen kørte en fortjent sejr hjem og går videre til 4. runde. Holdet har mange dygtige boldspillere , og da kun to af spillerne er 9. klasseelever, vil vi komme til at høre mere fra dem, både i dette års turnering, men forhåbentligt også i tiden fremover.

Skovbakkeskolen havde stor ære af deres 2. halvleg, og kan forlade turneringen efter en god indsats.

Bliv fan på Facebook

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen