.

carlsberg sportmaster adidas billys
Jyllandmidt

Drengene tabte, mens pigerne vandt

Kolind Centralskole gik hjem med både et nederlag og en sejr

  • Drengene fra Kolind Centralskole må nu nøjes med at se deres pigehold spille videre i turneringen. Grenaa Østre Skole slog dem ud i første runde.
Drengene fra Kolind Centralskole må nu nøjes med at se deres pigehold spille videre i turneringen. Grenaa Østre Skole slog dem ud i første runde.
1/2
Næste »

Drengekampen mellem Kolind Centralskole og Grenå Østre Skole blev en jævnbyrdig affære. Kampen bølgede frem og tilbage på banens midte uden de store målchancer til nogen af holdene.

Tilfældig chance
Pludselig opstod der en tilfældig chance i det 18. minut, og hjemmeholdets solide anfører Benjamin Lasse Trend Mogensen bankede sit hold foran 1-0, hvilket forblev pausestillingen.

SE fakta fra kampen HER

Jævnbyrdigheden fortsatte i 2. halvleg, men det var som om gæsterne fra Grenå Østre Skole havde flest kræfter til sidst, hvor koncentrationen svigtede hos nogle af spillerne fra Kolind.

LÆS OGSÅ: Lille men vågen

Hev sejren hjem
På to mål af Mikas Korsgaard og Sebastian Nyhuus hev Grenådrengene sejren i hus og lever i turneringen. Slutresultatet blev 2-1 til Grenaa Østre Skole.

Fornemt pigespil
Samtidig med drengekampen afviklede de to skolers pigehold deres indbyrdes opgør, og det var nu op til pigerne fra Kolind Centralskole at redde den lokale ære og det gjorde de på fornemmeste vis.

Her fik vi til gengæld masser af mål. Kolindpigerne satte sig på kampen fra start, og det var tydeligt, at en hel del flere spillere på hjemmeholdet var vant til at spille fodbold i hverdagen.

SE fakta fra kampen HER

Overmagten var stor
Med stillingen 5-0 ved pausen var kampen reelt afgjort, og selvom pigerne fra Grenaa kom lidt mere med i spillet i 2. halvleg, var overmagten for stor. Med yderligere to mål i 2. halvleg kunne pigerne fra Kolind spadsere sig til en komfortabel sejr på 7-0.

Fidusbamser og Fair Play

Drengene:

Fidusbamser til : Mathias Helbo, Kolind Centralskole og Nikolaj Porter, Grenaa Østre Skole

Fari Play prisen : Simon Ibsen, Kolind Centralskole.

Pigerne:

Fidusbamser til : Anna Louise Kristensen, Kolind Centralskole og Caroline Læssøe, Grenaa Østre Skole

Fair Play prisen : Nicoline Bruun Voigt, Grenaa Østre Skole

Instagram#skolefodbold

Skolefodbold på facebook

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Linette K. Jespersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen