Lille men vågen

Kolind Centralskoles debutant er trods sin størelse og unge alder en meget talentfuld spiller

  • Selvom man er 12 år, går i 7 klasse, og kun er tobak for en skilling, kan man godt være med i årets største skolefodboldturnering, og så ovenikøbet i en afgørende rolle for sit hold. Det er Anna Louise Kristensen et levende bevis på. (Foto: Per Lysdahl)
Selvom man er 12 år, går i 7 klasse, og kun er tobak for en skilling, kan man godt være med i årets største skolefodboldturnering, og så ovenikøbet i en afgørende rolle for sit hold. Det er Anna Louise Kristensen et levende bevis på. (Foto: Per Lysdahl)

Anna Louise Kristensen fra Kolind Centralskole, som må være en af de yngste i årets turnering, debuterede i dagens kamp mod Grenaa Østre Skole, og hvilken debut.

Den lille vævre tekniker var her og der og allevegne. Der blev spillet med hæl og tå, og gang på gang serverede hun lækre afleveringer til sine medspillere.

Og sidst men ikke mindst , blev det hele kronet med to kasser. En virkelig fornem debut, og en spiller, som har en stor fodboldfremtid at se frem til, hvis interessen bibeholdes.

LÆS OGSÅ: Drengene tabte, mens pigerne vandt

Fedt at være med
- Der er fedt at deltage i Ekstra Bladet Skolefodbold, konkluderede Anna Louise efter kampen.

-Jeg startede med at spille fodbold lige efter flyverdragten, og næsten ligesiden har jeg trænet fem gange om ugen, nogle gange sammen med drengene, fortsatte hun.

Anna Louise spiller på det lokale pigehold i Ryomgård, men det er snart slut, dahun netop nu er på vej til en talentklub under DBU.

-Jeg er parat til at ofte alt, hvad der skal til for at nå mit store mål: at spille på landsholdet, slutter Anna Louise.

Hendes førsteprioritet lige nu er dog at nå langt i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Læs også

Læs også Skolefodbold