.

carlsberg sportmaster Hummel

Dramatisk revanche i Randers

La Cour-holdet ville vinde over Rytterskolen, men det kostede en skadet spiller

  • Drengene fra La Cour var ellers så opsatte på at få revanche for sidste års nederlag mod Rytterskolen i anden runde, hvor resultatet blev 3-2. (Foto: Anne Lund)
Drengene fra La Cour var ellers så opsatte på at få revanche for sidste års nederlag mod Rytterskolen i anden runde, hvor resultatet blev 3-2. (Foto: Anne Lund)

Der var lagt op til et brag af en førsterunde kamp, da Rytterskolen tørnede sammen med C. La Cours Skole på Bourp Bystadion tæt ved Randers.

Allerede mindre end 30 sekunder efter dommerens startfløjt, kanonerede Gustav Visbech Sørensen fra La Cours Skole bolden ind bag en sagesløs Anders Højlund på mål for Rytterskolen.

Av min arm
Så var bolden givet op til fest om end med en alvorlig skramme til følge. Før målene skulle begynde at hagle ind bag Anders Højlund, måtte Frederik Hoe lide den store tort at lande uheldigt i et saksespark.

Venstre arm knækkede i en grim vinkel og blev desværre ved med at se sådan ud, da han skuffet og fyldt med smerte måtte ud på sidelinjen.

Heldigvis var Frederiks far en af tilskuerne, så den tilskadekomne spiller, som ellers havde glædet sig usigeligt til skolefodboldturneringen, hurtigt kunne bringes på skadestuen. Frederik Hoe lå mindre end en halv time efter på operationsbordet. Ærgerligt for en meget lovende spiller.

Gang i spillet
Om det har været dette dramatiske uheld, der satte gang i holdkammeraterne fra La Cour vides ikke, men Rytterskolen fik herefter 'kærligheden' at føle, selvom de intet havde at gøre med uheldet, og viste stor sympati, da de anført af Marc Pedersen klappede Hoe ud. Marc Pedersen modtog derfor fortjent Fair Play prisen efterfølgende kampen.

Profilen fra La Cour-holdet Kiranan Vijayakanthan, som fik Fidusbamsen for sit hold, var med i hvert angreb og satte selv tre bolde ind i nærkampe og hurtigt løbende kontraer.

Et smukt hovedstødsmål blev det også til. Marcus Thrue og August Juul Hansen, den sidste på et eminent flyvespark, kom også på måltavlen.

Kun et mål
Et enkelt mål nåede spillerne fra Rytterskolen at få i kassen bag målmand Mads Wissing Rasmussen. Målet blev scoret af Mathias Andersen. Så slutstillingen endte 6-1 til La Cour-drengene.

Det var derfor en tilfreds nytilkommen træner fra C. La Cours Skole, der kunne lade sine spillere råbe sejrsråbet 'Hvem er det - der dur' – C. La Cour'.

Træner Lasse Mikkelsen har en ambition om, at slå La Cours bestående skolerekord, som er at komme videre fra 3. runde.

SE fakta fra kampen HER

KØB EKSTRA BLADET I DAG OG LÆS ALT OM TURNERINGEN

Skolefodbold på facebook

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen