Smækkede godt igennem

Buldrede i målet: Netmaskerne fik lov at ryste en del gange

  • Det var pigerne fra Højslev Skole, der havde hele banen, da de mødte pigerne fra Mejrup Skole. Foto: Hans Erik Nielsen
Det var pigerne fra Højslev Skole, der havde hele banen, da de mødte pigerne fra Mejrup Skole. Foto: Hans Erik Nielsen

Højslev Skoles piger spillede på hjemmebane, da de skulle møde pigerne fra Mejrup Skole. I kampen forinden havde værterne spillet mod Brårup Skole, hvor de flot vandt 6-0. Gæsterne havde i deres seneste kamp vundet 4-0 mod Skivehus Skole, så der var lagt op til et spændende opgør mellem de to hold her i anden runde.

Hjemmeholdet har stor chance for at komme langt i Ekstra Bladet Skolefodbold. For de spiller rigtig flot fodbold, hvilket de også viste i denne kamp, da gæsterrne blev sendt hjem med et nederlag på 9-0.

Se kampfakta her.

Se også: Målscorer: Skideskægt at spille skolefodbold

Lillesøster viste sig frem
Der var tale om spil til et mål. Det var nemlig udeholdets i alle 60 minutter. Selvom deres målmand Louise Hald spillede en stor kamp, så kunne hun dog ikke hindre det store nederlag.

Værterne manglede til denne kamp endda holdets bedste spiller Mathilde Rasmussen, da hun var til samling med bruttotruppen til U16-landsholdet.

Holdet havde i stedet taget lillesøsteren Josefine Rasmussen med, og det kvitterede hun så med at score tre af holdets ni mål.

Louise fra Mejrup Skole fik en meget travl dag i målet. Foto: Hans Erik Nielsen Louise fra Mejrup Skole fik en meget travl dag i målet. Foto: Hans Erik Nielsen
Se også: TV: Gav gode råd forgæves

Var allerede afgjort
Det var Sofie Balling, der startede målscoringen ved allerede efter seks minutters spil at bringe holdet foran 1-0. Hun scorede også til slutresultatet 9-0.

Pernille Nielsen var også en målfarlig angriber for værterne. Hun scorede tre mål i alt. Også Thea Mølvadgaard blev målscorer for med en enkelt scoring.

Det var også bare hjemmehold overalt på banen i hele kampen. De var både fysisk stærkere og spillemæssigt en klasse over udeholdet.

Efter kampen sagde den bedste spiller i denne kamp Silje Vine følgende:

- Ja, det var næsten for let at vinde. Og så manglede vi endda holdets bedste profil i form af Mathilde, men det klarede vi jo alligevel, sagde hun.

Silje spiller til daglig fodbold i Team Viborg sammen med Mathilde Rasmussen.

Det bliver spændende at følge holdet og se, hvor langt de kan komme i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Silje fra Højslev Skole fik fortjent den ene af fidusbamserne. Foto: Hans Erik Nielsen Silje fra Højslev Skole fik fortjent den ene af fidusbamserne. Foto: Hans Erik Nielsen  

KAMPFAKTA:

Resultat:

Højslev Skole - Mejrup Skole, 9-0

 

Prisvindere:

Fidusbamse:

Silje Vine, Højslev Skole

Louise Holm, Mejrup Skole

 

Fairplay-håndklæde:

Mathilde Madsen, Mejrup Skole

Læs også

Læs også Skolefodbold