TV: Overraskende store klø

Ingen favorit: Pludselig gik det stærkt i anden halvleg

  • Her scorer Tobias Lyngdahl til 2-1. Foto: Leif Mikkelsen
Her scorer Tobias Lyngdahl til 2-1. Foto: Leif Mikkelsen
1/2
Næste »

Før kampen mellem Privatskolen i Frederikshavn og Sæbygårdskolens drenge var der ikke en favorit. Begge hold havde spille flotte kampe, og der var stor spænding om kampens udfald. Hjemmeholdet havde vundet 5-1 i deres seneste kamp, mens udeholdet kom til kampen med en 2-0 sejr i bagagen.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Forhindrede stort nederlag

Frem og tilbage
Lige inden kampens start måtte hjemmeholdet skifte målmand, idet deres Emil Pedersen var skadet, og derfor måtte Jacob Nielsen træde til. Det gav måske lidt usikkerhed i forsvaret, selvom Jacob Nielsen spillede en god kamp.

Privatskolens skadede målmand Emil Pedersen blev erstattet af Jacob Nielsen i grøn trøje. Foto: Leif Mikkelsen Privatskolens skadede målmand Emil Pedersen blev erstattet af Jacob Nielsen i grøn trøje. Foto: Leif Mikkelsen  

Der gik kun fire minutter, før en fejl i hjemmeholdets forsvar gjorde, at Tobias Lyngdahl kunne bringe gæsterne på 1-0. Det blev hurtigt 1-1, da Casper Pedersen, som set tidligere, flot spillede Emil Zeedorf. Han tog en flot dribling og scorede sikkert.

En ny fejl i hjemmeholdets forsvar gjorde, ar Tobias Lyngdahl kunne bringe udeholdet foran 2-1. Der gik ikke mange minutter, før den var gal igen. Her var det Mathias Hejslet, der elegant driblede forbi flere forsvarere og scorede flot til 3-1.

Se også: TV: Ventede til anden halvleg

Faldt fra hinanden
Hjemmeholdets træner var absolut ikke tilfreds i pausen, og han valgte at satse i anden halvleg for at vinde kampen.

Hør pausesnakken her:

Det så også godt ud i starten, men så kom der et kontraangreb. Mathias Hejslet kunne øge føringen til 4-1. Blot to minutter senere var den gal igen. Her var det hurtige Rasmus Pedersen, der scorede fra højre til 5-1.

Det var nok mere, end hjemmeholdets moral kunne klare, for de faldt helt sammen. Rasmus Pedersen gjorde det til 6-1. Herefter tog Tobias Lyngdahl fat med tre mål. Ind imellem de tre mål lykkedes det Jonathan Rønnest fra hjemmeholdet at få scoret.

Det betød, at kampen overraskende blev vundet stort af Sæbygårdskolens drenge med 9-2. Næste modstander er Klokkerholm Skole.

Hør jublen i omklædningsrummet:

De tre prisvindere. Foto: Leif Mikkelsen De tre prisvindere. Foto: Leif Mikkelsen  

KAMPFAKTA:

Resultat:

Privatskolen i Frederikshavn - Sæbygårdskolen, 2-9

Prisvindere:

Fidusbamser:

Casper Pedersen, Privatskolen i Frederikshavn
Tobias Lyngdahl, Sæbygårdskolen

Fairplayhåndklæde:

Jacob Nielsen, Privatskolen i Frederikshavn

Læs også

Læs også Skolefodbold