.

carlsberg sportmaster Hummel
Jyllandsyd

Vildbjerg stadig i Gul

Vildbjerg i førertrøjen: Vildbjerg beholdte den gule trøje og vandt

  • Her forsøger Line Pedersen fra Vildbjerg sig med et indlæg. (Foto: Leif Sønderskov)
Her forsøger Line Pedersen fra Vildbjerg sig med et indlæg. (Foto: Leif Sønderskov)
1/3
Næste »

Både Vildbjerg og Haderups piger spiller i gul, men kendetegnende for kampen, iklædte Haderup sig før kampen de røde overtrækstrøjer.

Man skulle helt frem til 22. minut før Line Pedersen forfulgte en lang fremlægning, og brøkdele af et sekund efter prikkede hun bolden udenom Haderups godt spillende målmand, hvorefter hun let kunne sparke bolden i det tomme mål.

LÆS OGSÅ: Vilde piger fra Vildbjerg

LÆS FAKTA OM KAMPEN HER

Fik hjælp
Haderup havde også deres chancer, men score kunne de ikke. Men heldigvis for dem, fik de en hjælpende hånd af Vildbjerg, der i det 27. minut scorede selvmål.

Men i fuld overensstemmelse med overvægt i spil og chancer kunne Johanne Yde Sørensen i halvlegens døende sekunder bringe sit hold foran 2 – 1.

Selvom Vildbjerg gennem hele 2. halvleg havde spil og chancer til mere, blev resultatet 3 – 1, og det satte punktum for kampen.

LÆS OGSÅ: Sol over Haderup

Stadig gul
Vildbjerg kunne efter sejren på 3 - 1 stadig iklæde sig gul, men måske kun til på fredag, hvor holdet i 5. runde skal møde Kirkeskolen fra Skjern. Så er det jo spændende om de derefter beholder den gule førertrøje.

Vildbjergs piger danner et robust og helstøbt hold, der står godt i forsvaret, og spillerne finder hinanden på hele banen, og holdet skaber mange chancer.

Bliv fan på Facebook

Læs også Skolefodbold