Fulgte ikke reglerne

Disket: Den Danske Husflidsefterskole ude trods sejre

  • Rasmus Kloster med bolden og Skjern Kristne Friskole i baggrunden. (Foto: Kurt Nedergaard)
Rasmus Kloster med bolden og Skjern Kristne Friskole i baggrunden. (Foto: Kurt Nedergaard)
1/3
Næste »

I 1. runde mødte drengene fra Den Danske Husflidsefterskole Skjern Kristne Friskole - ligesom pigerne i øvrigt. Pigerne fra DHE vandt deres kamp, og det endte drengene også med.

Læs om pigekampen

Lækker start
Efter blot 1 minut og 10 sekunders spil scorede Rasmus Kloster, og ved pausen var DHE foran 4-1. I 2. halvleg fik Skjern Kristne Friskole kæmpet sig mere ind i kampen, og ved stillingen 5-3 havde de flere muligheder for yderlige reduceringer, men så scorede DHE's Mathias Nielsen scorede sit andet mål og fjernede enhver tvivl om resultatet. 6-3 til DHE.

Men...
Der kom et lille efterspil på både pige- og drengekampen

Efter drengekampen kaldte DHE's lærer, Lene Østergaard, sine drengespillere til sig og sagde

- Vi har tabt kampene, fordi jeg ikke var klar over, at der ikke måtte bruges elever fra 10. klasse, da jeg tilmeldte holdene. Jeg har sagt det til pigerne. Jeg havde orienteret naboerne inden kampene, og vi var enige om at spille kampene, uden at nogle jer spillere skulle vide det.

LÆS OGSÅ:Reglementet Ekstra Bladet Skolefodbold 2011/12

Hun fortsatte:

- Jeg kunne ikke have stillet hold til hverken drenge- eller pigekampen uden at bruge spillere fra 10. klasse.

Det var altså ikke, fordi DHE mistede noget på det. Det var godt, kampene kunne blive til noget, så der blev spillet skolefodbold i Skjern. Trods deres sejre er DHE dog ude af turneringen nu. Skjern Kristne Friskole er videre med både drenge- og pigehold.

Læs også

Læs også Skolefodbold