.

carlsberg sportmaster Hummel
Jyllandsyd

Tro aldrig på pedellen

Troede ikke på dem: Agerbæk-tøser overraskede for nogen

  • Agerbæks træner har lunkne forventninger til i år. (Foto: Poul Horsbøl)
Agerbæks træner har lunkne forventninger til i år. (Foto: Poul Horsbøl)
1/2
Næste »

Sidste år nåede pigerne fra den lille Agerbæk Skole til kvartfinalen – en oplevelse, som pigerne stadig husker med glæde og gerne vil gentage. Der er fem gengangere fra sidste års hold, så det lover godt. Men skolens pedel, Niels Ole Jensen, havde ikke den store tiltro til Agerbæk-pigerne inden deres første kampe i årets turnering mod Sct. Jacobi fra Varde.

Troede ikke på dem
- Jeg tror ikke på pigerne i år og er spændt på, om de når til 2. runde, lød det fra den populære pedel.

- De er ikke så gode som sidste år, og de kan kun overraske lød det fra pedellen.

LÆS OGSÅ:

Pigerne havde heldigvis ikke hørt pedellen gøre sig klog på fodbold, for de sikrede med en suveræn sejr på 5-0 sig adgang til 2. runde. Agerbæk-pigerne var modstanderne fra Varde overlegne på fysikken, og på intet tidspunkt var der tvivl om sejren.

Se fakta om kampen

Godt anført af holdets omdrejningspunkt Marie Kehlet, der selv scorede tre mål, rullede der mange angreb frem mod Sct. Jacobi-målet, og sejren kunne være blevet større.

- Jeg er lidt usikker på, hvor vi står i år, sagde træner Johnny Erichsen.

- Jeg ærgrer mig over nederlaget i sidste års kvartfinale. Det kunne være sjovt at prøve igen, selvom det bliver svært, sluttede Johnny Erichsen.

Gad vide, om pedellen får ret
Der har den sympatiske træner nok fat i noget - holdet mangler sidste års bredde. Det bliver spændende at se, om pedellen får ret i sidste ende.

Drengene fra Agerbæk kunne dog ikke snige sig videre. Sct. Jacobi var for stærke og vandt 3-1. I en kamp, hvor den dygtige Agerbæk-spiller Søren Ilsø måtte forlade banen med et grimt brud på armen.

Bliv fan på Facebook

Læs også Skolefodbold