Hvad... scorede jeg?

Lille tvivl: Grønvang-drenge er godt i gang igen

  • Der var mange nærkampe. (Foto: John Jacobsen)
Der var mange nærkampe. (Foto: John Jacobsen)
1/3
Næste »

Det blev en meget intens og medrivende kamp i første runde mellem Brørupskolen og Grønvangskolen. De to hold stod rigtig godt til hinanden.

Se fakta om kampen

Gode traditioner i turneringen
Gæsterne fra Grønvang, som de sidste to år har været i semifinalen (og tabt), fik meget modstand i opgøret. 1. halvleg så ud til at blive helt lige, men allerede efter fem minutter lykkedes det Mads Hahn at trække godt ud i banen for så at udplacere en chanceløs Kristian Nederby i Brørup-målet.

Hjemmeholdet dominerede ellers og havde flere gode chancer, men det var som om, den sidste tredjedel var forhekset for dem. Og så kom de lige pludselig yderligere bagud. 0-2 på et sjovt mål af Emil Dammayer. Han kæmpede om en bold og slog sig.

Det var først, da holdkammeraterne løb hen til ham og jublede, at det begyndte at gå op for ham...

- Scorede jeg? spurgte han. Svaret kom med det samme:

- JA!

LÆS OGSÅ: Vind iPhone 4S

Kørte på
Stor jubel brød løs. 0-2 ved pausen. Brørup kom godt ud til anden halvleg. De fik reduceret til 1-2 ved Kasper Nielsen. Det gav dem blod på tanden, og Grønvang virkede lidt rystede. Lige indtil de i det 43. minut vågnede op igen og kom på 1-3.

Hjemmeholdet var begyndt at blive trætte og hang efter i tilbageløbene. Dermed scorede Simon Petersen og Dennis Frederiksen til 1-5 for Grønvang i de sidste fem minutter. Det blev kampens resultat. Grønvang havde fem forskellige målscorere. Det fortæller noget om bredden på Grønvang-holdet, selvom de kun har to spillere tilbage fra de sidste par års succeshold.

Bliv fan på Facebook

Prisvindere

Fidusen

- Thumbi, Brørupskolen
- Mikkel Klockman, Grønvangskolen

Fairplay

- Bawi Dawt, Brørupskolen

Læs også

Læs også Skolefodbold