Jyllandsyd

TV: Snuppede smal sejr

Fight: De to hold gik virkelig ind i nærkampene med stor styrke

  • Humlehøj-Skolen tog sikkert sejren i opgøret. Foto: Knud Erik Nyby
Humlehøj-Skolen tog sikkert sejren i opgøret. Foto: Knud Erik Nyby

Man skulle tro, at drengene fra Augustenborg Skole og Humlehøj-Skolen i denne uge havde skelet til de mange kampe, som er blevet afviklet i DBU-pokalen.

Kampen i dag levede i hvert fald op til et rigtigt pokalbrag med masser af fight, nærkampe, hårde, men fair tacklinger med mere.

Se kampfakta her.

Publikum fik noget for pengene. Foto: Knud Erik Nyby Publikum fik noget for pengene. Foto: Knud Erik Nyby
Se også: TV: Sikrede sejren efter pausen

Heftig start
Udeholdet startede som lyn og torden og satte fra kampens begyndelse hjemmeholdet under pres. De erobrede midtbanen og det ene angreb efter det andet buldrede frem mod hjemmeholdets mål.

Men en velspillende Lasse Weber i målet holdt buret rent, indtil han efter 10 minutters spil måtte overgive sig og hente bolden ud af målet efter en scoring på straffespark af Amir Monji.

Udeholdet bevarede presset, men fik ikke det store ud af det, da de ofte driblede for meget og løb ind i blindgyder og mistede bolden.

Kamp om bolden. Foto: Knud Erik Nyby Kamp om bolden. Foto: Knud Erik Nyby
Se også: Fik hævn i lokalopgøret

Samme sag
Det blev bedre i anden halvleg, hvor de forsøgte sig med hurtige kombinationer, som til tider udspillede hjemmeholdets forsvar.

Hjemmeholdet foretog et par udskiftninger og kæmpede det bedste, de havde lært, men overmagten var for stor. Da Amir med sin anden scoring øgede til 2-0, var kampen i realiteten afgjort.

Udeholdet var tilfredse med resultatet, og således sluttede den fairspillede kamp med en udesejr til Humlehøj-Skolen på 2-0.

Vi fangede gæsternes Sebastian Nielsen efter sidste fløjt:

Læs også

Læs også Skolefodbold