.

carlsberg sportmaster Hummel

Ellemarken skal i Parken

Semifinale: Køge-drengene trak det længste strå og tog billet til Parken

  • Ellemarken kom først på de fleste bolde. (Foto: Henrik Schou)
Ellemarken kom først på de fleste bolde. (Foto: Henrik Schou)
1/2
Næste »

Efter en rigtig herrefight er Ellemarkskolen klar til Parken med en sejr på 1-0 over Skolen på Herredsåsen. Det var ellers gæsterne fra Herredsåsen, der startede bedst i en kamp, hvor de to hold havde en halvleg hver.

Ude bedst
I løbet af de første 15 minutter lagde de orangeklædte fra Kalundborg et godt pres på hjemmeholdet fra Køge. Herredsåsen kom frem til flere gode tilbud på en scoring - dog uden at komme på tavlen.

LÆS OGSÅ: Vejen til Parken

Samba på lægterne
De havde ellers en opbakning, som ville få flere Superliga-hold til at blive røde og gule af misundelse - med sambaorkester og megafon på tribunen. Flere gange blev man næsten i tvivl om, hvem det var, der havde hjemmebane. Men på trods af godt spil og chancer ville bolden ikke i kassen.

Mathias i målet
I stedet blev det de grøn-klædte fra Køge, anført af hidsigproppen Sadik Krdzic, som kom foran på en scoring af nummer tre - Mathias Larsen. På et indlæg fra Ishak Berk satte han panden på og hamrede bolden i nettet uden chance for målmand Mathias Larsen til kampens resultat - 1-0.

- Det er det, vi har ventet på hele året. Hold kæft, hvor jeg glæder mig, lød det fra Ellemarkskolens anfører efter kampen.

Bliv fan på Facebook

Læs også Skolefodbold
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen