.

carlsberg sportmaster Hummel

Grønhøjs farvepalet videre

Drengene fra Herstedvester Skole besejret 5-2 efter en hård og intens fight

  • Deniz Yalcin scorer til 4-2 på straffe midt i 2. halvleg og 'lukker' kampen. (Foto: Jørgen Jakobi)
Deniz Yalcin scorer til 4-2 på straffe midt i 2. halvleg og 'lukker' kampen. (Foto: Jørgen Jakobi)
1/4
Næste »

Tre kontinenter og omkring ni lande spillede i dag fodbold i Taastrup. Begge skoler havde spillere med udenlandske rødder, så Albanien, Ghana, Congo, Italien, Pakistan, Danmark, Palæstina, Marakko og Tyrkiet var med i kampen i dag.

Grønhøjskolen havde sat deres to pakistanske brødre af, fordi de kom for sent til kampen. 'De skal lære det', som deres lærer sagde.

Men det var tilsyneladende ikke kun de to brødre, der kom sent til kampen. Inden de rapfodede Grønhøjspillere havde set sig om, var stillingen 2-0 til et velorganiseret Herstedvester hold, der bestemt ikke var kommet til Taastrup for at fungere som kanonføde.

LÆS OGSÅ: Grønt på toppen

LÆS FAKTA OM KAMPEN HER

Hellere lille og hurtig..
De små, men vævre Grønhøjspillere tog derefter kampen op. Løbevilligheden blev større og på venstrekanten drev Ali Shniter gæk med de blå fra Herstedvester. Han var i 1. halvleg Grønhøjs farligste mand med en assist til Hyrum Appo og en scoring, hvor assisten kom fra Hyrum Appo som det ypperste.

Grønhøj´s 3. mål i 1. halvleg sørgede farlige Hyrum Appo for. Hans hurtige antrit voldte gennem hele kampen Herstedvester store problemer, og selvom Herstedvester havde forberedt sig godt på de to italienske brødre, formåede de i hvert fald ikke at holde Hyrum fra fadet.

LÆS OGSÅ: Herstedvester hev den hjem

LÆS OGSÅ: Sengetid

Appo lukkede
Efter pausen kom kampen endnu højere op i intensitet,og der blev gået lige vel meget til vaflerne. Kampens dommer havde rigeligt at se til, og det blev på et straffe begået mod Ali, at kampen for alvor blev lukket. Herstedvesters udmærkede keeper Vasthy Mwepele med rødder i Congo var chanceløs, da Deniz Yalcin affyrede sit missil.

Derefter bølgede kampen frem og tilbage. Og især Emre Kücükavci fra Herstedevester (fidusbamsemodtager) havde op til flere nærgående forsøg, og da Herstedvester i forsøg på at vende kampen satte stort set alle mand frem, var det lynhurtige Hyrun Appo, der scorede kampens sidste mål og dermed også fidusbamsen,

En flot fodboldkamp endte med en sejr til Grønhøjskolen på 5-2 og dermed også revanche for sidste års nederlag til netop Herstedvester på 1-3 i 2. runde.

Bliv fan på Facebook

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna Cecilie Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen