Abede efter

Også videre: Pigerne ville ikke stå tilbage for drengene

  • Amalie Langesøe Christiansens skud på stolpen. (Foto: Søren B. Hansen)
Amalie Langesøe Christiansens skud på stolpen. (Foto: Søren B. Hansen)
1/2
Næste »

Sofielundskolens piger var længe om at komme igang, men vandt sikkert 5-0 i kampen mod Holbæk Private Realskole på hjemmebane. Sofielund sad på det meste og kun få gange kom Realskolen op i målfeltet.

Se fakta om kampen

Realskolens piger kæmpede godt og holdt stand til det 23 minut.

Amalie strålede
Da bragte Amalie Langesøe Christiansen Sofielund foran 1-0. Det var det fuldt fortjent. Inden havde hun haft et skud på stolpen. Få minutter efter målet scorede Laura Hofman Jensen på straffe til 2-0.

Derefter var det opad bakke for Realskolen. På midten kæmpede Signe Dinesen flot, og trods sin lille størrelse var hun den mest dominerende spiller hos Realskolen. Fidusen til hende. I bagerste geled kæmpede også Amalie Qwist rigtigt godt og med fair midler. Fairplay-håndklæde til hende.

LÆS OGSÅ: Dumme spørgsmål HER

Hos Sofielundskolen spilede Freya Engelund en fantastisk kamp. Hele tiden farlig i angrebet og dygtig til at finde og se sine medspillere. Fidusen til hende.

Det blev 3-0 ved Amalie igen og 4-0 ved Victoria Løhr Specht. Til sidst prikkede Freya Engelund et forsøg fra Mie Sibbern-Larsen de sidste cm. over stregen.

5-0 til Sofielund, men Realskolen faldt med ære.

Bliv fan på Facebook

Læs også Skolefodbold